Setari Cookie-uri

10 reguli pentru o casnicie fericita

Sunt cateva reguli care mentin fericirea celor ce au facut schimb de verighete...

Daca tot v-ati hotarat sa impartiti acelasi viitor, ar fi bine sa va si asigurati ca veti trai fericiti pana la adanci batraneti. Sau, daca asigurarea este imposibila, atunci macar incercati: incercati din rasputeri!

1. Ramaneti fideli

Reinventati-va de cate ori este nevoie, dar nu va inselati nici cu gandul, nici cu fapta. Puteti accepta glumele, dar nici acelea cu prea multe detalii.

Este foarte important ca iubirea sa se manifeste doar intre voi doi, orice exceptie ducand la pierderea lina a increderii in celalalt.

2. Locuinta voastra – cuibusorul vostru intim

Nimeni nu va recomanda vreodata sa traiti in aceeasi casa cu mama ta sau cu mama lui. Nici alte personaje in afara propriilor copii nu sunt bine venite.

Oricat de bine ati crede ca va veti intelege si cu alti locuitori, intotdeauna nasc discutii despre cine cata apa a consumat, cine cate vase a spalat, cine nu a dat banii pentru administratie.

Citește și:

3. Fara lupte casnice – nici verbale, nici de alt fel

Violenta domestica (fizica, psihica, verbala) dauneaza spiritului fiecaruia: suntem fiinte egale, pana la urma, nu? Vorbeste-i frumos, ca sa iti vorbeasca frumos, nu va loviti si nu aruncati cu lucruri unul dupa altul, nu faceti glume proaste in public unul pe seama celuilalt.

Totusi inghiontelile de peste zi, bataile cu perne si reprizele de gadilat nu trebuie taiate din lista de obiceiuri. Putina agitatie in intimitatea propriilor pereti nu strica.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.