Setari Cookie-uri

Dieta de detoxifiere inainte de nunta

Pregateste-ti organismul pentru ziua nuntii...

Daca te pregatesti pentru nunta, atunci si organismul tau trebuie pregatit. Cel mai probabil este sa te identifici cu tipul viitoarei mirese care vrea sa mai si dea cateva kilograme jos, dar sa se alimenteze sanatos, asadar cea mai indicata solutie este dieta de detoxifiere. Va trebui, insa, sa iti acorzi destul timp (trebuie sa o incepi cu o luna inaintea nuntii) si sa fii atat de stricta pe cat prevede programul.

Ziua 1 si ziua 2

Se consuma: fructe si legume cate vrei, carne de peste sau de pui (fiarta sau la gratar), un ou, o singura ceasca de cafea neindulcita (dar poti adauga lapte), lapte, branza, iaurt, cat mai multa apa (orice alt lichid este interzis).

Este interzis consumul de: zahar, cartofi, orez, orice aliment care contine zahar, paine, faina, orice produs de patiserie sau fastfood, alimentele prajite sau calite.

Ziua 3 si ziua 4

Citește și:

De acum vei incepe sa renunti incet, incet si la alte tipuri de alimente.

In aceste doua zile va trebui sa renunti si la ulei, unt, margarina, fructe oleaginoase (caju, alune, nuci). Carnea si legumele trebuie preparate la gratar sau fierte sau, in cazul legumelor, pot fi consumate in salate, insa fara niciun strop de ulei.

Consuma in continuare doar apa – cat mai multa (minimum 2 litri pe zi).

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.