Setari Cookie-uri

Inele de logodna: Tendinte 2013

Inelul de logodna - visul pretios al fiecarei femei

Comunicat de presa

Pentru ca logodna este unul din cele mai importante momente din viata unui cuplu, acest eveniment trebuie marcat cu un inel care va fi cu atât mai pretios, cu cat se va dovedi a fi o bijuterie originala, unica si in tendinte. Engagement Jewelry, linia de inele de logodna din aur si diamante, propune o colectie dedicata in totalitate acestor bijuterii, respectand atat calitatea produselor, cat si alinierea lor la cele mai noi trenduri in moda.

In 2013 se pune foarte mare accent pe creativitate si inovatie, astfel incat sunt la foarte mare cautare inelele cu un design inedit, Indoite, rasucite si impletite, acestor creatii deosebite alaturanduli-se inelele minimaliste, dar si cele in deja consacratul stil romantic.

Tendintele anului 2013 privind inelele de logodna

Anul acesta aurul roz s-a intors in lumina reflectoarelor, astfel incat sunt la foarte mare cautare inelele de logodna create din acest material.

Citește și:

De asemenea, se pune foarte mare accent pe inelele de logodna cu forme deosebite, potrivite unor femei puternice ale caror bijuterii trebuie sa le reflecte personalitatea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.