Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care nimeni nu ti le va spune despre nunta ta

Pe langa lucrurile frumoase si speciale din ziua nuntii, vei avea parte si de lucruri mai putin placute. Am facut pentru tine o lista cu cele mai intalnite dintre ele.

Visezi de mult la ziua cu pricina si vrei sa fie cat mai deosebita, cat mai speciala atat pentru tine cat si pentru invitati. Toate detaliile vor fi puse la punct pentru ca te vei asigura chiar tu de treaba asta astfel incat totul sa fie pe placul tau.

Cu toate astea, chiar daca ai supravegheat indeaproape pregatirile pentru ziua nuntii, micile neplaceri sunt inevitabile. Nu vor fi multe, desigur, dar cele care vor fi iti vor strica buna dispozitie cand si cand, insa tu nu trebuie sa te demoralizezi.

Pe langa micile nemultumiri, mai sunt cateva lucruri pe care nimeni nu ti le va spune inaite de nunta, si pe care le vei realiza abia dupa ce va trece agitatia si stresul cumulat.

foto inele de nunta din aur sursa shutterstock

1. Vei depasi cu siguranta bugetul alocat. Ai stabilit toate detaliile pentru a incepe pregatirile nuntii iar bugetul este unul bine determinat. Nu te entuziasma prea tare pentru ca nu vei putea sa il respecti. In situatii de genul acesta apar cheltuieli neprevazute oricat de mult ai incerca sa le eviti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.