Setari Cookie-uri

8 moduri de a reduce cheltuielile pentru nunta

Nu trebuie sa irosesti o avere pentru organizarea nuntii de vis. Cu ajutorul catorva sfaturi utile vei reusi sa salvezi bugetul nuntii si chiar sa iti ramana mai mult pentru luna de miere.

Nunta este poate cel mai frumos eveniment din viata noastra, dar in acelasi timp este si cel mai costisitor pentru ca presupune o atentie deosebita chiar si la cele mai mici detalii.

Rochia de mireasa trebuie sa fie una deosebita si din materiale pretioase pentru a avea un impact puternic si a te pune in valoare asa cum vrei, parul si machiajul neaparat impecabile, pantofii trebuie sa fie de calitate pentru ca vei sta pe ei toata noaptea si trebuie sa te simti bine, buchetul trebuie sa fie spectaculos, iar bijuteriile sa fie fine si delicate pentru a sublinia eleganta si feminitatea tinutei.

foto cuplu de nunta sursa shutterstock

Restaurantul trebuie sa fie suficient de mare si de elegant astfel incat invitatii sa fie incantati, invitatiile trebuie sa fie deosebite, meniul destul de vast, iar muzica de calitate pentru ca petrecerea sa fie una de neuitat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.