Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca el e alesul?

Un barbat trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a ajunge in postura de sot, in postura de partener de viata.

Esti intr-o relatie serioasa si vrei sa stii daca el este barbatul alaturi de care vrei sa iti petreci toata viata? Ei bine trebuie sa ai in vedere anumite lucruri pentru a vedea daca el este alesul si barbatul potrivit pentru tine.

Un barbat trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a ajunge in postura de sot, in postura de partener de viata.

Chiar daca noi ii iubim si pentru defectele lor, barbatii au si anumite calitati fara de care nu pot ajunge la inima noastra atat de usor.

foto cuplu tanar sursa shutterstock


1. In primul rand, trebuie sa poti fi tu insati in preajma lui
. Sa nu fii complexata, sa nu trebuiasca sa te comporti intr-un anumit fel pentru a-i face lui pe plac, sa nu trebuiasca sa te abtii de la anumite lucruri.

2. Te asculta. Adica este langa tine atunci cand ai cea mai mare nevoie si asta inseamna ca ii pasa de tine. Chiar daca lucrurile care te apasa nu sunt atat de importante pentru barbati este esential sa stii ca ai pe cine sa te bazezi.

Citește și:

3. Te rasfata. Si are grija sa iti faca toate poftele, sa te alinte, sa te faca sa te simti precum cea mai importanta femeie, pentru ca tu trebuie sa fii cea mai importanta pentru el.

4. Poti avea incredere in el. Stim deja ca barbatii barfesc mai mult decat femeile, insa trebuie sa stii ca partenerul tau nu va impartasi toate problemele tale cu prietenii lui si vei putea avea incredere in el indiferent ce se va intampla.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.