Setari Cookie-uri

Rezolutiile noului an pentru o casnicie mai fericita

Am pregatit pentru tine cateva trucuri care te vor ajuta sa iti vor fi de folos atunci cand te gandesti la obiectivele pentru noul an. Cu siguranta apar schimbari pe parcursul anului, dar lista trebuie sa fie gata pana la finalul acestei luni.

La fiecare sfarsit de an tragem linie si incercam sa vedem ce a fost bine si ce nu. De asemenea incercam sa ne stabilim obiectivele pentru noul an atat pe plan personal cat si pe plan profesional.

Ne vom ocupa astazi de viata sentimentala, de viata de familie si am sa va dau cateva ponturi pentru un inceput de an promitator in ceea ce priveste mariajul vostru.

foto cuplu tanar sursa shutterstock

1. Initiaza schimbarile

Nu in ceea ce il priveste pe partener ci in ceea ce te priveste pe tine. Din moment ce tu iti schimbi comportamentul fata de partenerul tau si el isi va schimba comportamentul fata de tine. De exemplu, daca esti mai atenta cu el si el va fi mai atent cu tine la randul sau. Nu este nevoie de schimbari mari ci de pasi mici care pot imbunatatii vizibil atmosfera din casnicia voastra.

2. Apeleaza la spontaneitate

Stiu ca ai un program incarcat si ca iti este greu sa mai adaugi cate ceva pe lista ta de prioritati, dar trebuie sa iti surprinzi mereu partenerul cu ceva nou. De exemplu poti sa il surprinzi cu un mesaj incitant care nu iti rapeste mai mult de trei minute din timpul tau. Sau poti sa iti cumperi o lenjerie sexy pe care sa o porti intr-o noapte nebuna de dragoste. Cu siguranta partenerul tau va aprecia asta.

Citește și:

3. Planuiti intalniri nocturne

Pentru ca toate sa mearga asa cum trebuie aveti nevoie de cat mai mult timp petrecut impreuna fapt ce va ajuta sa va apropiati mai mult unul de celalat. Incercati sa planuiti iesiri nocturne la restaurant sau la un bar din apropierea casei. O sa vedeti ca acest lucru va va relaxa si veti scapa de rutina zilnica de acasa.

4. Mici atentii

Stiu cat de mult iti place sa mergi la cumparaturi si mai stiu ca este un fel de terapie pentru tine, insa atunci cand ii arati sotului ce ti-ai mai cumparat incearca sa ai ceva pregatit si pentru el astfel incat sa nu se simta total neglijat. Daca tu iti cumperi un parfum scump, poti sa ii cumperi si lui un deodorant, un pulover sau orice altceva. Sunt convinsa ca va aprecia gestul si la randul lui va fi mai atent in ceea ce te priveste.

foto prima pagina dragoste si afectiune sursa shutterstock

Citește și:

Sursa: YourTango.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.