Setari Cookie-uri

Regulile logodnei: cum sa supravietuiesti planurilor pentru ziua nuntii

Pregatirea nuntii presupune foarte multa rabdare, imaginatie, inspiratie si nervi de otel. Poti insa tine cont de cateva reguli pentru a trece mai usor peste aceasta perioada stresanta si pentru a te bucura de fiecare moment.

Asteptai de mult clipa in care alesul tau iti va pregati cea mai frumoasa surpriza si te va cere de sotie. Pentru ca visezi de ceva timp la clipa asta crezi ca esti pregatita si ca nu vei fi atat de surprinsa, dar emotiile te vor lua prin surprindere si te vor coplesi asa cum nu ai crezut vreodata.

Acum ar trebui sa te pregatesti si sa te inarmezi cu mult calm, nervi de otel, inspiratie si multa rabdare. Va urma cea mai grea perioada de pana acum: pregatirea nuntii. Daca nu alegi sa apelezi la o firma care sa te ajute cu organizarea nuntii si vrei sa faci totul pe cont propriu, iti propun sa te mai gandesti o data inainte sa te decizi.

foto nunta sursa shutterstock

Urmeaza o perioada stresanta, agitata in care o sa treci de la o stare la alta, o sa treci prin stari pe care nu le-ai mai avut pana acum si o sa ai momente in care nu o sa te mai recunosti. Bineinteles ca toate vor trece la un moment dat si abia dupa ziua nuntii se linisteste furtuta si poti sa respiri usurata si relaxata.

Citește și:

Ca sa poti sa treci cu bine peste pregatirea nuntii si sa te declari multumita urmeaza trei reguli simple:

1. Implica-ti partenerul in pregatirile pentru nunta

Poate crezi ca el nu se pricepe la nimic ce are legatura cu nuntile si poate crezi ca mai mult te va incurca decat sa te ajute. Da-i totusi o sansa si ai sa vezi ca va fi incantat sa iti fie de ajutor, sa pregatiti impreuna nunta pentru ca si el are emotii la fel de mari ca si tine.
Chiar daca ii dai sarcini usoare cum ar fi trimiterea invitatiilor sau livrarea diferitelor lucruri, tu vei avea mai putine de facut, el isi va umple timpul cu ceva util, vei vedea ca te poti baza pe el, si cel mai important, faceti asta impreuna.

2. Accepta ajutorul celor din jur

Mama, sora, colega de la birou cu care te intelegi cel mai bine, cea mai buna prietena, cumnata, soacra, vecina care mai vine din cand in cand la cafea, toate vor vrea sa te ajute si bineinteles ca iti vor da si sfaturi pe care nu trebuie neaparat sa le urmezi daca nu se pliaza pe gusturile tale.
Ti-ar fi de mare folos sa accepti fiecare ajutor, fie el cat de mic, din partea celor care vor sa se implice in organizarea nuntii. In acest mod nu te vei mai stresa pentru orice detaliu si vei vedea ca te poti baza pe cei din jurul tau atunci cand ai nevoie.

Citește și:

3. Cele mai importante hotarari le iei impreuna cu partenerul tau

In ziua nuntii sunteti amandoi pionii importanti (tu mai mult decat el, dar nu conteaza asta). Deciziile mari trebuie sa le luati impreuna. Locatia nuntii, data exacta a evenimentului, invitatii, formatia, firma care se va ocupa de filmare si de fotografii, marturiile, aranjarea invitatilor la mese, meniul, tortul, sunt decizii importante pe care trebuie sa le luati impreuna.

Nunta trebuie sa fie in primul rand pe placul vostru si apoi pe placul invitatilor pentru ca faceti asta in primul rand pentru voi si este ziua la care ati visat impreuna de atata timp.

foto prima pagina colaj de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.