Setari Cookie-uri

Cum sa iti organizezi nunta in cel mai scurt timp

Organizeaza-ti nunta de vis in cel mai scurt timp cu ajutorul acestor sfaturi!

In sfarsit "domnul tau" s-a gandit sa te ceara de sotie. A pregatit o surpriza perfecta astfel incat nici sa nu iti dai seama ce te asteapta. Totul a fost asa cum ai visat si nu ai putut rezista sentimentelor si emotiilor.

Nu vreti nici sa mai pierdeti timpul asa ca nunta va avea loc in curand. Stii ca pregatirile pentru o nunta sunt destul de costisitoare si necesita resurse de tot felul, in special materiale si temporale. Ai nevoie de timp, de un buget potrivit si de un spirit de organizare deosebit.

Ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si sa iti transmitem cateva sfaturi pentru organizarea unei nunti intr-un timp cat mai scurt.

1. Stabileste un buget fix

Cu siguranta acest buget va fi depast insa daca il stabilesti de la bun inceput este mult mai probabil sa te incadrezi in limitele impuse sau sa il depasesti cu o suma nesemnificativa pentru un eveniment atat de important.

Citește și:

2. Imagineaza-ti cum ai vrea sa arate ziua nuntii

Stiu ca te gandesti la asta inca de cand te jucai cu papusile in fata blocului sau la poarta bunicii, insa acum a venit momentul sa te gandesti serios si sa iti imaginezi cum ar arata nunta perfecta pentru tine.
Gandeste-te la aranjamentele florale, la invitatiile de nunta, la marturiile pentru invitati, la decorarea salonului unde va avea loc petrecerea si la multe alte detalii care vor face din nunta ta un eveniment de neuitat pentru invitati.

3. Solicita ajutorul unui organizator de nunti

Sau unei firme specializata in asa ceva. Acest lucru iti va economisi foarte mult timp pretios pe care il poti utiliza in folosul propriu si te poti concentra pe lucrui mai importante si pe detalii ce tin de aspectul si infatisarea ta din ziua nuntii.

4. Cauta rochia de mireasa perfecta

Rezerva-ti o zi special pentru asa ceva. Stabileste cateva magazine unde crezi ca ai putea sa iti gasesti rochia visurilor tale. Probeaza, probeaza, probeaza! Cu cat probezi mai multe rochii cu atat iti vei da seama ce model ti se potriveste mai bine si cum sa faci sa arati asemeni unei printese.

Citește și:

5. Fii hotarata!

Daca vrei sa iti organizezi nunta intr-un timp foarte scurt nu este vreme de indoieli, de decizi luate fara sa te gandesti suficient si in niciun caz nu ai voie sa te razgandesti. Ceea ce ai spus, asa sa ramana!

6. Linisteste-te!

Cu doar cateva zile inainte de nunta (macar una) trebuie sa te linistesti, sa te aduni si sa te odihnesti. In ziua aceasta minunata si mult asteptata trebuie sa arati cat mai bine si sa te simti minunat din toate punctele de vedere.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.