Setari Cookie-uri

Ghid de supravietuire pentru ziua nuntii

Ziua nuntii este de departe cea mai speciala si cea mai frumoasa zi din viata ta, dar in acelsi timp este la fel de emotionanta si de stresanta asa ca vei avea cu siguranta nevoie de cateva sfaturi utile pentru a trece mai usor peste situatiile neprevazute.

De ce ai avea nevoie de un asemenea ghid?pentru ca pe langa faptul ca este una dintre cele mai frumoase zile din viata ta pe care o asteptai cu sufletul la gura, este si una dintre cele mai stresante, obositoare, agitate si emotionante.

O sa treci de la o stare la alta dintr-o clipa in alta, o sa vrei sa plangi, sa razi, sa tipi, sa sari in sus de fericire si toate astea doar in cateva ore, lucru ce poate fi extenuant, iar pentru a te descurca precum o mireasa exemplara ai nevoie de un ghid de supravietuire.

1. Organizeaza-te

Daca stii sa te organizezi asa cum trebuie o sa fii mult mai eficienta in ziua nuntii si stresul se va diminua considerabil. Rochia de mireasa trebuie sa fie pusa intr-un loc sigur, ferita de orice lucru care ii poate afecta aspectul. Bijuteriile trebuie sa fie si ele puse in loc sigur, dar la vedere astfel incat sa nu le cauti disperata in ultimele 30 de secunde inainte de inceperea ceremoniei religioase.

Citește și:

2. Coafeaza-te si machiaza-te acasa

Nu singura si nu ajutata de vreo prietena binevoitoare (doar in cazul in care este specialista) ci cu ajutorul specialistilor pe care i-ai rugat in prealabil sa vina la tine acasa astfel incat sa castigi ceva timp si sa scapi de o grija in plus.

3. Ia-ti un ajutor de nadejde

In mod normal ajutorul de nadejde este domnisoara de onoare (alias cea mai buna prietena a ta) pentru ca mama cu siguranta este mult prea emotionata si preocupata sa isi stearga lacrimile innodate in barba pentru ca ii pleaca fata de acasa.

4. Odihneste-te

Nu in ziua nuntii pentru ca nu ai niciun strop de timp, dar noaptea premergatoare acestei zile trebuie sa faci cumva si sa reusesti sa dormi chiar daca dai pe dinafara de emotii si nu o sa reusesti sa pui geana pe geana, nu cred ca vrei sa arati ca dupa cea mai crunta betie.

5. Zambeste

Si nu doar in poze ci inca din creierii diminetii si pana cand pleaca si ultimul invitat de la petrecere. Zambetul te face sa te simti mai bine si sa depasesti situatiile tensionate cu usurinta.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.