Setari Cookie-uri

Cele 7 Flacari ale Inimii: Descopera care este busola divina a destinului tau

Ziua ta de nastere te poate ajuta sa descoperi care este flacara inimii tale, oferindu-ti perspective inedite asupra existentei tale:

Flacara inimii tale arde puternic si, indiferent de circumstante, nimic nu o poate stinge. Ea poate fi atenuata, poate fi reprimata, poate fi tinuta sub tacere, insa ea este raza calauzitoare a destinului tau, busola ta spirituala. Ziua ta de nastere (ziua saptamanii in care te-ai nascut) te poate ajuta sa descoperi care este flacara inimii tale, oferindu-ti perspective inedite asupra existentei tale.

Daca te-ai nascut luni - Flacara inimii tale este Flacara Cerului

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Cerului. Ea aduce inspiratie, talent, libertate, iubire, energie, scantei de iubire infinita si neconditionata. Contine totodata in ea un strop de divinitate, ajutandu-te sa iti gasesti reperele atunci cand te simti pierduta. Deasupra ta se afla cerul caci ai stabilitatea pamantului. Nu te lasi infranta in fata dificultatilor vietii intrucat crezi in sinea ta ca esti calauzita de o forta aflata deasupra tuturor. Te faci remarcata cu usurinta prin felul tau de a fi. Ai o alura nobila, demna, atragi deopotriva simpatii si invidii prin atitudinea ta.

Citește și:

Daca te-ai nascut marti - Flacara inimii tale este Flacara Vietii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Vietii. Prin sangele tale curge viata insasi si simti acest lucru in setea si puterea de viata pe care le ai. Flacara Vietii aduce cu ea pasiune si dorinte, dragoste de oameni, dragoste de frumos, dragoste de natura. Esti etern indragostita de viata si de tot ceea ce inseamna ea. Ii accepti provocarile cu entuziasm, vitalitate si deschidere catre posibilitatil. Iti place sa nu fii spectactor la ceea ce ti se intampla si te implici activ in viata ta.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.