Setari Cookie-uri

Top 5 carti pe care trebuie sa le citesti inainte sa te mariti

Cele mai frumoase carti pe care trebuie sa le citesti inainte de nunta

Din pacate, timpul este mult prea scurt pentru a ne mai permite luxul de a citi atat de mult pe cat ne dorim. Recunosc ca imi este dor de serile in care imi puneam un pahar de vin si stateam cu o carte in mana la lumina lumanarilor. Era cel mai frumos mod in care ma relaxam dupa o zi agitata.

Mai jos am alcatuit un top al cartilor care pe mine m-au impresionat si m-au marcat atunci cand le-am citit. Pe mine m-a fascinat fiecare in parte si cu siguranta am avut ce sa invat de la fiecare in parte, asa ca vi le spun si voua si va sfatuiesc cu drag sa le cititi pe nesaruflate.

foto: femeie care citeste, Shutterstock

1. Eat, Pray, Love - Elizabeth Gilbert

Povestea unei femei ce isi cauta fericirea este invaluita de un iz romantic si amuzant pe care autoarea reuseste sa le impleteasca perfect astfel incat cartea sa fie devorata pagina cu pagina. Este o poveste frumoasa, o poveste ce merita citita si recitita.

Citește și:

2. Dragoste in vreme de holera - Gabriel Garcia Marquz

Dragoste in vreme de holera este una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste, dar si una dintre cele mai triste in acelasi timp. O dragoste mistuitoare, o dragoste ce trece peste orice, o dragoste ce nu moare niciodata. O dragoste adevarata.

3. Invitatie la vals - Mihail Drumes

Recunosc ca am citit aceasta carte cand insa nu iesisem de pe bancile liceului. Am fost profund impresionata si m-a facut sa o recitesc ori de cate ori am ocazia. Aceasa carte este precum filmul preferat: te uiti la el la nesfarsit fara sa te plictisesti (chiar daca replicile iti sunt cunoscute).

4. Cel care ma asteapta - Parinoush Saniee

Acest roman fost interzis de doua ori in Iran, dar a devenit rapid cea mai vanduta carte. Este o carte plina de mister care a reusit sa imi taie rasuflarea de cateva ori si sa ma faca sa cred ca este una dintre cele mai frumoase si mai bune carti pe care le-am citit.

Citește și:

5. Floare-de-zapada si evantaiul secret - Lisa See

Trebuie sa va marturisesc faptul ca este o carte foarte draga mie. Imi aduc aminte si acum ca am citit-o cand inca eram in liceu si ma oripilam de ceea ce aveam sa descopar in carte. Pe de alta parte, este o poveste frumoasa despre o prietenie adevarata ce arata secretele istorice ale unei culturi deosebite. Sensibilitatea pe care cartea o ofera cititorilor este cu totul speciala.

Foto prima pagina: carte magica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.