Setari Cookie-uri

De 10 ani, Ghidul Miresei consiliaza mai bine de un milion de indragostiti!

Alaturi de echipa Ghidul Miresei, la ceas de sarbatoare, atat expozantii, cat si vizitatorii Targului Ghidul Miresei - Cel mai MARE TARG de NUNTI din ROMANIA, ridica un pahar de sampanie in cinstea evenimentului

Comunicat de presa

Aniversarea celor 10 ani va marca cea de-a XIV-a editie a Targului Ghidul Miresei care se desfasoara intre 19 si 22 februarie 2015 in Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Bucuresti.

"10 ani plini de emotii, noutati si surprize! Timp in care s-au schimbat gusturi si preferinte, modele de rochii, coafuri, noduri la cravata, stiluri de pantofi, modele de verighete, ritmuri muzicale, decoruri de saloane, teme de petreceri si stiluri de fotografii. Am trait impreuna aceste schimbari si pe alocuri le-am creat si noi, ca raspuns intuitiv la asteptarile viitorilor miri. Intuitia nu ne-a inselat pentru ca an de an, editie de editie, cei care ne viziteaza targul pleaca acasa cu reteta magica a transformarii nuntii de vis in realitate." - Augustin Radu, CEO Ghidul Miresei.

Cei 10 ani de Ghidul Miresei vor fi sarbatoriti incepand cu data de 19 februarie 2015, orele 14,00 cand are loc deschiderea oficiala a Targului Ghidul Miresei. Locul intalnirii noastre cu expozantii si vizitatorii ramane Cupola Romexpo unde timp de patru zile cei mai competitivi furnizori de servicii de nunta se vor intalni cu viitorii mirii pentru a-i consilia in alegerile lor. La editia aniversara sunt asteptati peste 300 de expozanti si zeci de mii de vizitatori, intr-un spatiu impresionant de peste 15.000 mp.

Citește și:

Despre Targul Ghidul Miresei:
Targul Ghidul Miresei este in prezent cel mai mare eveniment de profil din Romania. Ghidul Miresei a debutat ca portal de nunti in 2005, s-a dezvoltat apoi ca revista si catalog de moda de ceremonie, iar in 2010 a devenit si Targ de nunti. La evenimentele Ghidul Miresei si-au facut aparitia de-a lungul timpului cele mai in voga si influente vedete, pe scena targului au evoluat artisti de marca, iar printre expozantii participanti s-au numarat de fiecare data importante personalitati din domeniu.

La Targul Ghidul Miresei veti gasi mii de rochii de mireasa si costume de ginere, sute de modele de verighete, super-pachete foto-video, dj/formatii, invitatii, dar si o gama completa de saloane de nunta. In plus, la targ va asteapta premii de peste 10.000 euro, premiul cel mare din revista Ghidul Miresei si noua editie a Catalogului Miresei care va fi lansata in februarie 2015.

Citește și:

Va invitam sa ne urmariti in continuare in mediul on-line, in Catalogul Miresei - editia februarie 2015, cat si la editia de iarna a Targului Ghidul Miresei, promotiile si ofertele GM10+ pe care le vom lansa de la inceputul lunii ianuarie 2015 cu prilejul aniversarii celei mai mari comunitati de mirese fericite din Romania.

Mai multe detalii pe:
www.facebook.com/GhidulMiresei
www.TargulGhidulMiresei.ro
LOCATIE - Cupola Romexpo, Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.
PROGRAM:
Joi 19 februarie 2015 - 14.00 - 20.00
Vineri 20 februarie 2015 - 10.00 - 20.00
Sambata 21 februarie 2015 - 10.00 - 20.00
Duminica 22 februarie 2015 - 10.00 - 18.00
PARTENER PRINCIPAL - EUROPA FM
PARTENERI MEDIA - DivaHair, Karena, Unica, Mujer, Casa Nuntilor, FeteleStiu, Kudika, Nunti de Basm, SpuneDA, Femina, 121, Secretele Femeilor, Eva, Viitoare Mireasa, Replica Constanta, Ziare, Boncafe, Blow.

Citește și:

foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.