Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care nicio mireasa nu vrea sa le auda

Tu ce nu vrei sa auzi in ziua nuntii sau atunci cand esti in agitatia pregatirilor pentru ziua cea mare?

Te afli in freamatul pregatirilor pentru nunta si incerci sa faci totul pentru ca ziua nuntii tale sa fie exact asa cum ai visat aproape toata viata. Este un eveniment unic in viata ta si vrei ca totul sa fie perfect si niciun detaliu important sa nu fie omis.

Ai tot felul de ajutoare pe langa tine care incearca sa iti usureze si sa iti eficientizeze munca prin tot ceea ce fac, insa uneori te lovesti de cateva vorbe pe care nicio mireasa nu vrea sa le auda atunci cand este in prag de nunta si pregatirile o acapareaza intru totul.

foto: mireasa tanara, Shutterstock

1. "Am atat de multe nunti anul acesta incat o sa raman falita".

Chiar daca te hotarasti sa mergi sau nu la nunta la care esti invitata, nu ii da de inteles miresei ca o faci doar pentru ca asa trebuie si pentru ca te simti obligate, mai ales spunandu-i ca nunta ei iti va afecta destul de serios bugetul.

Citește și:

Oricum ar fi, nu ti-l va afecta mai mult decat ii va afecta ei bugetul.

2. "Nu crezi ca este prea devreme? Va cunoasteti de putin timp".

Poate ca se cunosc doar de cateva zile, saptamani sau luni, dar sub nicio forma nu trebuie sa ii spui unei mirese ca se grabeste atunci cand isi planifica fiecare detaliu al nuntii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii langa ea si sa o sustii.

3. "O sa tii o dieta, nu-i asa"?

Greautatea unei femei este o discutie delicata in orice moment, mai ales atunci cand se apropie ziua nuntii ei.

4. "Cati bani spui ca ai cheltuit pe chestia asta"?

Chiar daca nu esti de acord cu alegerile ei si tu nu ai chletui atat de multi bani pe flori, invitatii sau orice alt detaliu important de la nunta, nu ii spune asta miresei. Poate ca lucrurile respective au o semnificatie deosebita pentru ea, sau pur si simplu asa a simtit ca trebuie sa faca. Pana la urma este cea mai frumoasa zi din viata ei, asa ca nu incerca sa i-o strici.

Citește și:

5. "Cred ca bugetul iti da batai de cap, nu-i asa"?

Sunt foarte rare cazurile in care o nunta nu afecteaza bugetul familiei, dar daca ne referim la nuntile obisnuite, acestea cu siguranta dau peste cap toate planurile. Mireasa stie acest lucru foarte bine, asa ca nu incerca sa ii reamintesti si tu ca o sa aiba ceva de furca dupa ziua nuntii in timp ce se gandeste daca sa ia florile cele mai scumpe sau decoratiunile mai ieftine.

6. "Stiu ca am promis sa te ajut cu ceea ce m-ai rugat, insa am uitat complet".

Daca mireasa te roaga sa o ajuti cu ceva in ziua nuntii este pentru faptul ca pentru ea esti o persoana importanta in care are incredree sa faca lucrul pe care i-l incredinteaza. Daca tu pur si simplu uiti, sau nu vrei, nu va face decat sa o dezamageasca, iar aceasta dezamagire sa ii umbreasca frumusetea evenimentului ei special.

Citește și:

foto prima pagina: mireasa frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.