Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Design de nunta: flori si decoratiuni by Aspiration

Ce poate fi mai frumos pentru un cuplu, decat o nunta organizata in cel mai mic detaliu, in concordanta cu dorintele si asteptarile ambilor parteneri?

Aspiration, o echipa creativa de oameni tineri si talentati, specializati in design de eveniment si aranjamente florale, a inteles importanta decorului si a detaliilor in conturarea unui eveniment croit pe stilul si preferintele clientilor.

"In munca noastra, intotdeauna pornim de la ideea ca fiecare eveniment este unic si ca nuntile extraordinare sunt o reflexie a personalitatii, a povestii de dragoste a cuplului. De aceea, orice concept si design de nunta are la baza intalniri si discutii in cadrul carora incercam sa identificam stilul si preferintele mirilor nostri, dar mai ales asteptarile lor."

Inarmati cu experienta castigata pe parcursul anilor petrecuti in event management, echipa Aspiration a inteles faptul ca planificarea si organizarea nuntii reprezinta o adevarata provocare pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca.

De aceea, pe langa serviciile de stilizare eveniment si aranjamente florale pentru nunta, Aspiration pune la dispozitie o colectie variata de accesorii si decoratiuni de inchiriat, pentru o nunta tematica, obiecte pe care le puteti vedea chiar pe site-ul lor: www.aspiration.ro.

"Multe dintre miresele noastre, au visat inca de mici la ziua nuntii lor, iar acum este responsabilitatea noastra sa transpunem acest vis in realitate. Ele au incredere ca am inteles viziunea lor si ca o vom indeplini intocmai."

Folosind elemente din natura ca punct de pornire si bazandu-se pe intuitia combinata cu personalitatea, stilul si bugetul de nunta al clientilor, echipa Aspiration reuseste sa creeze decorul perfect si chiar sa intreaca asteptarile celor care le-au acordat increderea. Accentul este pus pe simplitate, romantism si eleganta, incadrate intr-o paleta cromatica armonioasa si accesorizate cu decoratiuni vintage si shabby chic.

La fel cum o rochie frumoasa devine senzationala atunci cand este croita pe dimensiunile purtatoarei, un eveniment devine memorabil cand imprima momentului o aroma unica.

O atentie deosebita in organizarea nuntii este acordata tinutei, invitatiilor, florilor si decorului, deoarece aceste elemente definesc cel mai evident stilul si tematica unei nunti.

Florile dau viata, culoare si parfum oricarui eveniment, reusind sa transforme chiar si cel mai neprimitor spatiu, intr-unul plin de personalitate. Aranjamentele florale au o contributie pretioasa la atmosfera nuntii - acestea insotesc mirii si invitatii in toate momentele cheie: acasa, la biserica, la sedinta foto, la restaurant.

Echipa Aspiration recomanda ca aranjamentele florale de nunta sa fie realizate de catre decoratori profesionisti, care sunt in masura sa creeze un adevarat spectacol vizual prin culoare, forme si proportii. Acestia trebuie alesi si contractati cu trei-patru luni inainte de eveniment, suficient timp pentru estimarea bugetului si stabilirea tuturor detaliilor

Photo corner-ul, sau locul de facut poze, este una din atractiile principale ale nuntii, care contribuie la reusita fotografiilor evenimentului. In portofoliul Aspiration pot fi gasite numeroase propuneri pentru amenajarea unui colt foto, de la photo wall, kissing booth si pana la decoruri mai complexe realizate cu decoratiunile din colectia Aspiration.

O preocupare constanta a echipei noastre este aceea de a adauga permanent elemente noi in colectia de decoratiuni si accesorii de inchiriat, pentru ca numai dezvoltandu-ne continuu putem crea un concept elegant si rafinat cu accente unice care sa reflecte personalitatea si povestea de dragoste a cuplurilor care aleg sa colaboreze cu noi.

Decor: Aspiration Event Planning & Design (www.aspiration.ro)
Foto: Ciprian Dumitrescu Photography ( www.cipriandumitrescu.com)


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.