Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa te mariti!

Nu ma intelege gresit, nu spun ca o casnicie nu aduce nimic bun, ba dimpotriva, va fi perfecta si minunata asa cum iti doresti, dar timpul petrecut cu tine nu ti-l da nimeni inapoi!

Stiu ca astepti ziua in care vei fi mireasa cu sufletul la gura pentru ca stii ca va fi cea mai frumoasa zi din viata ta, sau cel putin asa speri si asa crezi ca va fi.

Vei face tot ce tine de tine ca lucrurile sa fie asa cum vrei tu, ca totul sa iasa asa cum ai planificat. Visezi la rochia de mireasa perfecta, la buchetul de mireasa special, la un machiaj ideal si la o coafura superba.
Ba chiar iti imaginezi clipa in care tatal tau te va conduce la altar (sau cel putin asa este in cazul meu), dar ar trebui sa pui pauza un pic si sa te gandesti la tine si la lucrurile pe care trebuie sa le faci inainte de ziua cea mare.

foto: tineri casatoriti, shutterstock

Iata care cred eu ca sunt cele mai imnportante dintre ele:

1. Aventura vietii tale

Este aventura la care ai visat mereu si pe care ai planuit-o (asemeni nuntii) pana in cel mai mic detaliu. Sa pleci undeva unde sa fii tu cu tine, sa vizitezi locuri noi, sa cunosti oameni noi si sa te deconectezi de tot ceea ce te tine ocupata.

Citește și:

2. Construieste-ti cariera la care visezi

Chiar daca asta inseamna sa renunti la job-ul actual si chiar sa schimbi domeniul de activitate. Fa-o acum cat inca poti si nu ai pe umeri povara unei familii.

3. Schimba-ti stilul de viata

Invata sa gatesti sanatos si sa traiesti cat mai sanatos. Astfel vei avea aceste idei bine implementate in minte si nimeni nu ti le va putea schimba.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.