Setari Cookie-uri

5 idei pentru a reduce bugetul la petrecerea burlacitelor

Descopera cele mai tari idei pentru a reduce bugetul in ceea ce priveste petrecerea burlacitelor!

Gata! Ce-a fost, a fost! Sa vezi de aici inainte ce si cum o sa fie.

Visul tau cel mare s-a implinit. Te-a cerut de sotie si ai tai plang in hohote pentru ca le pleaca fata de acasa. Nici ai lui nu sunt mai fericiti pentru ca baiatul va avea de acum pe altcineva care sa ii puna o masa calda si sa ii calce o camasa. Bineinteles ca niciodata nu vei face lucrurile la fel de bine cum le face soacra-ta, dar macar vei incerca si o vei face din iubire, nu din datorie.

Ei, dar sa ii lasam pe ei sa isi planga odorurile si noi sa ne concentram pe partea distractiva a problemei. Pana la nunta mai e, asa ca nu ne batem capul de acum si trecem direct la petrecerea burlacitelor.

petrecerea burlacitelor

foto: petrecere intre femei, shutterstock

Va fi ultima ta zi alaturi de fete in calitate de femeie nemaritata. Va fi seara in care te vei distra asa cum faceai in adolescenta si seara din care viitorul tau sot nu va cunoaste prea multe detalii.

Citește și:

Cu siguranta vrei o petrecere a burlacitelor ca la carte, insa vrei sa iti pastrezi bugetul pentru nunta si sa nu sari calul de data asta asa ca noi iti sarim in ajutor si iti "vindem" cateva secrete care iti for fi de mare folos si te vor impiedica sa golesti chiar toate conturile din banca.

1. Organizeaza petrecerea la tine acasa

Daca organizezi petrecerea la tine acasa te feresti de cheltuieli precum rezervarea mesei intr-un local, plata consumatiei care poate fi peste bugetul tau si eventuale cheltuieli neprevazute. Opteaza pentru organizarea petrecerei acasa si te vei simti mult mai bine decat in orice alt loc.

2. Ai grija sa decorezi spatiul asa cum se cuvine

Cauta pe net idei pentru decoraraea spatiului unei petreceri de burlacite. De exemplu poti sa folosesti aranjamente florale daca petrecerea se tine in aer liber. Opteaza pentru aranjamente simple din materiale pe care le ai deja in casa. Cu siguranta toul va arata foarte bine.

Citește și:

3. Nu uita de mici daruri pentru "burlacitele" tale

Aceste daruri ar trebui sa fie realizate de tine. Fa ceva la care te pricepi cel mai bine. Impleteste bratarele sau planteaza floricele in ghivece micute. Asa vor avea o amintire de la petrecerea ta, iar tu economisesti bani.

4. Mancare, bautura si muzica

Nu te chinui prea tare cu mancarea si bautura. Cu siguranta stii care sunt preferintele lor culinare asa ca roaga o prietena sa te ajute sa prepari tot ce trebuie pentru ca invitatele tale sa fie rasfatate. Cat despre bautura, da o fuga pana la supermarket si fa aprovizionarea.

Muzica va fi amplasata pe laptopul tau, iar playlistul trebuie sa contina melodiile voastre preferate.

5. Distreaza-te!

Alaturi de prietenele tale trebuie sa te distrezi si sa te simti bine. Aceasta zi celebreaza incheierea unei etape din viata ta si inceperea uneia noi in care vei avea alaturi barbatul pe care il iubesti si la care ai visat intotdeauna.

Citește și:

foto prima pagina: petrecere intre femei, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.