Setari Cookie-uri

Cele mai des intalnite motive pentru casatorie

Motivele are stau la baza mariajului sunt dintre cele mai diverse, de la presiunea/tachinarile anturajului pana la schimbarea numelui de familie. Iata cateva dintre cele mai intalnite situatii.

Intr-un mod foarte simplist, vorba cantecului, “v-ati vazut, v-ati placut, ce ramane de facut?”, atunci cand un cuplu considera ca este cazul sa faca pasul cel mare, nu supun unei adevarate analize motivele care i-ar aduce in fata ofiterului starii civile. Pur si simplu se iubesc si nu concep decat o viata petrecuta impreuna pana la adanci batraneti, inconjurati de copii, nepoti si stranepoti. Insa realitatea, care nu inceteaza niciodata sa surprinda, este alta: motivele are stau la baza mariajului sunt dintre cele mai diverse, de la presiunea/tachinarile anturajului pana la schimbarea numelui de familie. Iata cateva dintre cele mai intalnite situatii:

1. Un viitor stabil

Din punct de vedere social, o familie in sensul clasic al cuvantului este mult mai bine vazuta, desi in realitate nu sunt extraordinar de multe avantaje din punct de vedere financiar sau legal, iar concubinajul este foarte bine reglementat si des intalnit. Insa, in ochii societatii noastre (sau a unei mari parti a acesteia), acea simpla bucata de hartie semnata confera unui cuplu o doza de insemnatate si autenticitate neegalate, din pacate, de nimic altceva ( fie succes deosebit sau recunoastere profesionala etc).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.