Setari Cookie-uri

Zile benefice pentru casatorie in 2016

Numerologia este unul dintre cele mai vechi instrumente de divinatie ale lumii. Cu ajutorul acesteia, se spune ca oamenii pot ajunge sa isi cunoasca destinul sau sa atraga asupra lor energia pozitiva a universului.

In virtutea acestei credinte, nu putini sunt cei care aleg sa isi faca intai un calcul numerologic inainte de a stabili data nuntii. Exista cateva vibratii numerologice propice pentru casatorie, dupa cum urmeaza sa detaliem mai jos. Pentru a afla daca o anumita zi este recomandata pentru oficierea cununiei civile sau religioase, toate numerele care compun data respectiva trebuie adunate. Trebuie mentionat ca vibratia numerologica a anului este 9, numar mai putin favorabil unor astfel de momente pentru ca simbolizeaza un sfarsit. Desigur, daca ziua are o insemnatate speciala pentru cei doi, acest final poate insemna, in egala masura, finalul singuratatii. Iata cum se calculeaza numarul corspunzator zilei de cununie.

Sa presupunem ca nunta are loc pe 16.01.2016

1+6+0+1+2+0+1+6=17

1+7=8

O alta metoda de a alege data nuntii din punct de vedere numerologic, desi incompleta, poate fi calcularea numerelor destinelor intai pentru mireasa, apoi pentru mine, dupa metoda aratata mai sus, apoi adunate intre ele si astfel puteti obtine ziua in care sa va casatoriti.

Citește și:

De exemplu, daca mireasa are numarul destinului 2 si mirele are numarul destinului 4, cei doi se pot casatori intr-o zi de 6 (2+4), de 12 sau de 21.

Numarul 1

O zi care are vibratia numerologica 1 este minunata pentru o casatorie pentru ca poarta cu sine energia pozitiva a inceputurilor. Cu toate acestea, mirii trebuie sa fie deschisi la compromisuri si sa faca sacrificii unul pentru celalalt. Mai mult de atat, lectia pe care o au de invatat cuplurile care se casatoresc intr-o astfel de zi este renuntarea la egoism. Ziua cu vibratia numerologica 1 ramane ideala pentru casatorie pentru ca simbolizeaza, asa cum spuneam, inceputurile.

Numarul 2

Cu siguranta aceasta este cea mai buna zi pentru indragostitii care vor sa isi uneasca destinele. Acest numar poarta vibratia parteneriatului, a uniunii si a armoniei, a diplomatiei si a compromisului. Cei care se vor casatori intr-o zi cu o astfel de vibratie numerologica vor avea o relatie echilibrata si vor invata sa functioneze impreuna ca piesele unui ceas elvetian.

Citește și:

Numarul 3

Acest numar este indicat intai pentru petrecerea de nunta, apoi pentru incarcatura energetica pe care o poate aduce in casnicie. 3 este numarul spiritelor creative, a oamenilor liber, sociabili si mereu cu zambetul pe buze. O casatorie incheiata intr-o zi cu vibratie numerologica 3 va fi binecuvantata cu optimism, jovialitate si ocazii de calatorie. Cei doi parteneri vor gasi, unul in celalalt, puterea de a depasi orice obstacol.

Numarul 6

Vietile celor doi care isi unesc destinele intr-o zi care are vibratia numerologica 6 vor fi cu adevarat binecuvantate. 6 este simbolul casniciei, al familiei, al responsabilitatilor si al caminului. Prin urmare, intemeierea unei familii va incepe sub cele mai bune asupicii atunci cand este celebrata intr-o astfel de zi. Mai mult de atat, in cartile de Tarot, 6 corespunde Indragostitilor.

Citește și:

Numarul 8

Cu adevarat norocoasa este perechea ce isi va uni destinele intr-o zi care poarta energia pozitiva a numarului 8. Acesta aduce cu sine fertilitate, noroc, bogatie si faima. Mai mult de atat, asemanarea dintre acest numar si infinit marcheaza o poveste de dragoste care nu va avea sfarsit.

Sursa: RevistaNunta.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.