Setari Cookie-uri

De ce barbatii se insoara cu femei mai tinere?

Am observat ca in majoritatea cuplurilor barbatul este mai in varsta decat femeia, iar acest model de casatorii a dominat vremurile. Putine sunt cazurile cand ea are cativa ani in avans fata de el.

Am observat ca in majoritatea cuplurilor barbatul este mai in varsta decat femeia, iar acest “model” de casatorii a dominat vremurile. Putine sunt cazurile cand ea are cativa ani in avans fata de el.

Daca in alte vremuri casatoriile erau mai mult aranjate decat voluntare, in zilele noastre nu mai este asa si am observat ca diferenta de varsta intre barbati si femeile cu care se casatoresc este din ce in ce mai mare, vad fete tinere la brat cu domni ce au de doua ori varsta lor. Stiu ca dragostea nu are limite de varsta, insa parca in unele din aceste cupluri se simte plutind un iz al intereselor.

Intreband mai multi barbati de ce aleg femeile mai tinere, am reusit sa selectez cateva din motivele acestora despre care am sa vorbesc mai jos.

Frumusetea: tineretea are ca atu frumusetea. Pielea, tenul, parul, musculatura, sanii, toate sunt tonice la o femeie tanara. Barbatilor le place sa tina de mana femei frumoase, ei sunt mai orgoliosi si mai mandri.

Energia si pofta de viata: stim ca tinerii debordeaza de energie si vitalitate. Femeile tinere au o vointa prin care ar putea muta si muntii, putere de munca si veselie. Privesc greutatile cu un grad mai mare de optimism si prin toate acestea au o putere de sustinere a partenerului mai mare. Tinerele de asemenea au spirit de aventura, au mai mult timp liber si evident mai mult timp pentru a se ingriji.

Fertilitatea si dorinta sexuala este mai mare la o tanara decat la o femeie trecuta de treizeci de ani.

Capacitatea de apreciere. Tinerele inca nu au un sistem al valorilor bine clarificat, ele apreciaza un barbat pentru cariera sa ori si pentru alte calitati mai mult decat o femeie cu experiente relationale. Aceasta din urma este mai radicala si stie mai bine ca viata nu-i de-un roz total, pe cand o tanara este putin mai naiva. Barbatilor le place sa se simta apreciati si astfel tind spre domnisoarele tinere.

Maturitatea. Poate sunt un pic rautacioasa, insa este demonstrat stiintific ca femeile se maturizeaza mai devreme decat barbatii. Cum astazi femeile sunt din ce in ce mai inteligente inca de la varste tinere, este posibil ca barbatii care aleg femei apropiate ca varsta sa se simta putin depasiti. Aceste afirmatii nu sunt pareri personale, am auzit multi barbati complexati de inteligenta unor femei cu care avusesera relatii si care, din pacate pentru ei, fusesera parasiti tocmai din astfel de motive.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.