Setari Cookie-uri

Traditie: luna de miere se face in doi sau... nu! - Forumul Grace

Cu totii stim ca traditia spune despre luna de miere ca aceasta cuprinde doar doua persoane, cei doi indragostiti. Luna de miere este luna dragostei, cand cei doi se iubesc ca niciodata, acordandu-si doar lor tot timpul, eventual facand copii. Este atat de dulce aceasta luna (sau saptamani, dupa caz) incat a capatat numele "de miere".

Cu totii stim ca traditia spune despre luna de miere ca aceasta cuprinde doar doua persoane, cei doi indragostiti. Luna de miere este luna dragostei, cand cei doi se iubesc ca niciodata, acordandu-si doar lor tot timpul, eventual facand copii. Este atat de dulce aceasta luna (sau saptamani, dupa caz) incat a capatat numele "de miere".

Se pare insa ca nu toti mirii sunt de acord cu ideea ca aceste moemnte ale lunii de miere ar trebui petrecute doar in doi. Cititoarea noastra Roxette1704 are alte idei cu privire la aceasta traditie: "Stiu ca in luna de miere trebuie sa te relaxezi, sa stai cu proaspatul sot, sa faci copii eventual. Dar... eu parca nu as vrea sa mergem numai noi 2. Ar fi bine daca am merge cu nasii sau alti prieteni. In primul rand asa cum e la nunta cu fotografiile asa e si in luna de miere. Cine ti le face? Trebuie sa rogi cate o pers sa ne faca poze impreuna si apoi... nu vreau sa credeti ca ma plictisesc cu iubitul meu, dar...totusi sa stam numai noi 2 intr-o vacanta de 7-10 zile mi se pare putin plictisitor. E altceva cand suntem mai multi, ne distram toti... si seara suntem doar noi 2. Voi cum credeti ca e mai bine?"

Citește și:

Iulika_floare nu este sub nicio forma de acord: "In nici un caz nu as fi de acord cu asa ceva! Luna de miere e luna de miere! Acum depinde de la caz la caz, dar noua nu ne place sa mergem nici macar in concediu cu alticineva! Am cam fost patiti si pe urma am zis STOP! Cu atat mai mult in luna de miere
atunci cand fiecare e cu tabieturile lui, fiecare vrea sa faca ceva. Nu e vb k esti seara cu el dar de ce sa nu fii si ziua? De ce sa fiti 24 din 24 k doar asta presupune luna de miere, nu? Un concediu numai al vostru! Plus ca noi nu suportam sa ne faca cineva programa, nu clar ne-am si certa, ca asa se intampla cand mai vin si altii! Deci NU!!!!"

Cheregi_andreea cunoaste deja experienta lunii de miere in mai multi, iata cum au finalizat lucrurile: "Viitori mei nanasi s-au casatorit anul trecut in vara. Au mers la mare in luna de miere si ne-au chemat si pe noi. Am fi vrut sa mergem dar am zis luna de miere e pt 2 nu pt 4.noi nu am mers si au chemat pe fratele miresei. Au vrut neaparat sa mearga cineva cu ei. Dupa ce s-au intors au avut mari regrete ca nu au mers singuri pt ca nu s-au bucurat pe deplin unul de altul. Daca nu in luna de miere atunci cand? Zicea nasa mea ca fiecare avea idei diferite ce sa faca si ca fratele ei sa nu se simta in plus trebuia in mare sa faca ce vroiau ei. Asa ca daca mergi intr-un loc nou nu exista sansa sa te plictisesti. Faceti lucruri pe care nu le-ati mai facut, mergeti la cumparaturi, la plaja (sau schi ) depinde de perioada. Dar eu sunt de parere ca e luna de miere e facuta special ca tinerii sa petreaca putin timp fara cunoscuti. Stiti cum e fiecare vrea sa dea sfaturi, sa incurajeze noii casatoriti. Trebuiee sa uiti de tot si de toate in luna de miere si sa faci ce iti trece prin cap."

Citește și:

Voi ce parere aveti, merita sa petreceti luna de miere alaturi de alte persoane in afara sotului? POate ca orice timp si loc ar trebui sa devina minunat langa persoana iubita... intr-o relatie incap doar doi. Voi ce parere aveti? Va asteptam cu pareri mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe aceasta tema din Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.