Setari Cookie-uri

Pe cine sa nu inviti la nunta!

Probabil ca unul din primele ganduri duce la... soacra! Glumesc, in lista invitatilor de nunta sunt unele persoane careobligatoriu trebuie incluse si anume membrii familiei, in rest lista este consinuata cu prietenii, cunoscutii sau obligatiile. Insa pe cine ar trebui sa evitati sa invitati la nunta?

Probabil ca unul din primele ganduri duce la... soacra! Glumesc, in lista invitatilor de nunta sunt unele persoane careobligatoriu trebuie incluse si anume membrii familiei, in rest lista este consinuata cu prietenii, cunoscutii sau “obligatiile”. Insa pe cine ar trebui sa evitati sa invitati la nunta?

invitati nunta Pe cine sa nu inviti la nunta

Unele persoane, daca exista, ar trebui evitate fara a sta pe ganduri. Iata cele mai des intalnite exemple de astfel de “invitati”.

Fostul care inca e... indragostit

Daca fostul este inca indragostit de tine, ar fi bine sa nu-l inviti, mai ales daca exista riscul de a se ameti sub influente bahice si sa inceapa un circ pe care nu-l doresti intr-una din cele mai importante zile din viata ta. Gasesti tu o scuza potrivita!

Prietenul libidinos al logodnicului tau

Daca obisnuieste sa danseze lasciv cu fetele invitate la nunta care poate nu neaparat au venit singure, sigur situatia devine una conflictuala. Daca mirele tot insista sa-l invite, roaga-l sa-i sugereze s-si aduca si o partenera cu care sa fie ocupat.

Citește și:

Copiii
Chiar daca cuplurile invitate ar dori sa isi aduca si copiii, ar fi indicat sa le sugerati ca sunt doar... doua locuri. Copiii mai mari pot fi invitati, insa cei sub 10 ani pot crea reale probleme la nunta, ce-ar fi daca unul din ei s-ar pierde de exemplu? Sau incep sa se alerge printre mese si rastoarna ceva, poate chiar tortul de nunta?

Prietenele invidioase

Este bine sa nu le aduci langa tine in cea mai fercita zi, caci vor gasi ele o metoda de a te indispune si de a-ti sperge zambetul frumos ce-ti troneaza pe chip. Poate din greseala iti varsa ceva pe rochie, poate fac un anumit gest sau spun in gura mare ceva ce tu nu ai vrea sa se afle... Este prea tarizu sa te mai certi apoi, caci situatia creata devine iremediabila.

Ca sfat, este bine sa te gandesti la invitati inainte de a trambita ca te mariti. Poate unii... nu ar trebui sa afle.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.