Setari Cookie-uri

Cum se cuceresc barbatii

Ca si barbatii, din vremuri stravechi, femeile s-au tot caznit sa gaseasca noi si noi modalitati, strategii, artificii prin care sa-si creasca sansele de a iesi victorioase in acest asediu numit: cucerirea barbatilor.

Ca si barbatii, din vremuri stravechi, femeile s-au tot caznit sa gaseasca noi si noi modalitati, strategii, artificii prin care sa-si creasca sansele de a iesi victorioase in acest asediu numit: cucerirea barbatilor.
Creatorii de moda, make-up artistii, beauty adviser-ii au sarit in ajutor.


barbati Insa ce se intampla? In ce consta diferenta si de unde acest sentiment al femeii ca tot mai are de un pas de facut: de a trece de la cucerirea unui barbat la casatoria ei cu acesta.
Mostenire sau liber arbitru?

Mai constituie casatoria un scop in sine al femeii mileniului III?

Raspunsurile pot fi variate, se poate totusi remarca faptul ca femeia isi doreste sa si pastreze ceea ce a cucerit pentru o perioada mai mult sau mai putin indelungata, in functie de interesele ei de atunci si acolo, de aici si acum.

Prin acest aspect putem considera ca femeile se pot diferentia de barbati; in cazul acestora din urma, varianta pastrare fiind considerata optionala si departe de a fi o varianta absolut obligatorie uneori? Educatie sau nevoie de stabilitate? Indiferent de motivatia avuta, conteaza demersul intreprins procesualitatea cuceririi efective a celui ales. Insa ce facem? Care este strategia de atac?

Putem miza pe atuurile cu care natura ne-a inzestrat: frumusete, originalitate, creativitate, inteligenta. Unele dintre noi recurgem la retusari, imbunatatiri, devenim proriile noastre creatoare de imagine. Altele suntem atente la ce tip de barbat ne dorim si ne adaptam pe principiul Fa-te frate cu dracul, pana treci puntea, cu riscul ca, pe parcurs, sa ne pierdem identitatea de sine. Ce ar insemna asta? Ceva de genul compromisul compromisurilor. Va suna cunoscut?

Metode de a cuceri un barbat se pare ca sunt foarte multe si, oricum, acestea depind de inventivitatea si istetimea feminina. De preferat ar fi ca strategiile abordate sa fie alese, concepute in functie de scopul propus, de intentia avuta.

Daca il dorim doar pentru ca vrem sa ne demonstram ca (mai) suntem atragatoare, ne putem folosi de imaginea, o imagine vie, colorata, impregnata de o senzualitate aparte, proprie noua, avand la baza legile atractiei fizice. Si ne folosim, in acest demers, de faptul ca, potrivit studiilor, barbatul ar fi prin excelenta vizuali in relatie cu femeile si pentru a-i atrage atentia este obligatoriu sa-i atragi privirea si, odata atrasa privirea, ii poti capta si atentia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.