Setari Cookie-uri

Poveste de dragoste cu inceput si sfarsit

Cred ca aceasta iubire m-a facut mai buna. Am fost intr-un fel purificata, trecand prin flacarile iubirii mai intai si apoi prin cele ale iadului. Dar voi iubi mereu.

Cred ca aceasta iubire m-a facut mai buna. Am fost intr-un fel purificata, trecand prin flacarile iubirii mai intai si apoi prin cele ale iadului. Dar voi iubi mereu.


poveste de dragoste Eram la inceput: de drum, de viata, de relatie - aflam de la Garbo.ro. Si imi doream alaturi un baiat alaturi de care sa vibrez, sa-mi traiesc si sa-mi exprim pasiunea, energia si iubirea. Vroiam sa ies la suprafata din interiorul meu printr-o inlantuire de gatul unui baiat. Nu aveam decat o descriere in subconstient a celui ce avea sa-mi fie iubit.


Eram hotarata, dificila, paream inabordabila si rece. Si am intalnit baiatul care conform portretului schitat de subconstientul meu, parea sa fie intruchiparea cea mai reusita. Ne-am lipit uul de altul ca timbrul de scrisoare. Paream facuti unul pentru celalalt, parca uniti de hazard intr-o discoteca, in mijlocul tumultului si al freneziei pasilor de dans latino. Destinul meu parea ca luase forma acestui baiat atletic, bland, calm, sigur pe el si cuceritor.


Sub aparenta masca a intamplarii a survenit si o a doua intalnire, neasteptata, nearanjata. S-a produs acel “click” si de atunci a inceput sa se desfasoare sub pasii existentei noastre lungul covor rosu al iubirii, presarat cu petale de trandafiri, lacramioare, flori de nu-ma-uita.....Eram invaluiti in acea misterioasa si sclipitoare ceata care ne ia mintile, ne duce departe pe taramuri stiute doar de noi; fuzionasem intr-un intreg care parea complet si fara cusur. Era iubire, ce sa mai. Atat cat reuseam noi sa definim acest concept de la nivelul dezvoltarii personale de atunci. iubire, poveste cu inceput si sfarsit



Ne simteam iubiti si impliniti prin iubire. Atat cat intelegeam noi implinirea la acel moment. Si acel “moment” a tinut cam sase ani! S-au consumat atatea trairi, s-au descatusat atatea dorinte si pasiuni, s-au spus atatea cuvinte si s-au rostitt atatea soapte. S-au uscat pe obraji atatea lacrimi si....s-au invatat atatea lectii. Am invatat ce era iubirea. Definita prin prisma relatiei barbat-femeie (frumoasa, magnifica, dar incompleta ca si esenta si profunzime – privita azi retrospectiv si mai matur).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.