Setari Cookie-uri

Secretele cuplurilor care "au trait fericiti pana la adanci batraneti"

Daca te intrebi cum reusesc unele cupluri sa treaca peste toate si sa ajunga sa imbatraneasca impreuna ti-am pregatit o surpriza. Avem pentru tine cateva secrete ale acestor cupluri care sa te inspire in mariajul tau!

"Si-au trait fericiti pana la adanci batraneti..."

Asta este incheierea pe care o regasim in basmele cu printi si printese, in povestile de dragoste frumoase, in romanele de dragoste pe care le citim pe nerasuflate. Se mai spune chiar ca aceste cupluri au cateva secrete care le ajuta sa "traiasca fericiti pana la adanci batraneti". Hai sa vedem despre ce este vorba:

1. Accepta obligatiile care vin odata cu o relatie

O relatie nu inseamna numai lapte si miere, numai clipe romantice, numai nopti incendiare si fericire. O relatie nu inseamna ca celalalt sa iti faca tot timpul pe plac si tu sa ramai aceeasi persoana pentru totdeauna fara sa oferi nimic in schimb.

Cu siguranta nu vei fi intotdeauna de acord cu planurile pe care partenerul tau le-a facut deja pentru voi, insa de dragul lui trebuie sa inchizi ochii din cand in cand si sa treci peste aceste aspecte mai putin placute pentru tine.

Citește și:

2. Respecta-i familia

Trateaza-i familia ca si cum ar fi a ta (cine stie, poate chiar o sa fie la un moment dat) pentru ca vei avea numai de castigat si el te va iubi si mai mult si te va aprecia din ce in ce mai mult. Daca cineva din familia lui nu etse tocmai pe placul tau incearca sa ii spui asta intr-un mod cat mai diplomat posibil si sa ai argumente solide.

Respectandu-i familia ca si cum ar fi a ta inseamna sa il respecti pe el, sa te respecti pe tine, sa ii respecti sentimentele si sa respecti relatia voastra.

3. Surprinde-l

Din cand in cand sunt binevenite micile surprize asa ca nu ezita sa iti surprinzi partenerul atunci cand se asteapta mai putin. Fa-i un cadou amuzant, inedit sau romantic. Cu siguranta va aprecia si se va gandi sa faca si el acelasi lucru.

4. Spune-i ca il iubesti

Stiu ca vei spune ca este mai important sa ii arati iubitului tau cat de multi il iubesti chiar daca nu ii spui asta foarte des. Ceea ce iti voi spune eu este ca sunt singurele cuvinte pe care nu se va satura niciodata sa le auda.

Citește și:

Arata-i in fiecare zi ca il iubesti, insa nu uita sa ii si spui acest lucru!

5. Intreaba-l mereu cum i-a fost ziua

La locul de munca se aduna foarte mult stres, probleme si oboseala indiferent de domeniul de activitate. Este foarte important ca atunci cand va intalniti acasa sa il intrebi cum i-a fost ziua si sa il asculti. Sa il lasi sa isi descarce energiile negative povestitu-ti tie ce s-a intamplat in ziua respectiva.
Se va simti mult mai bine si apoi o sa puteti discutacdespre lucruri mult mai placute.

6. Un pupic de "buna dimineata" si altul de "noapte buna"

La fel cum se spune ca niciodata nu trebuie sa adormiti suparati unul pe celalat, aceeasi regula se aplica si in ceea ce priveste pupicul de "buna dimineata", cel de "noapte buna" si cel de pleacare.
Aceste lucruri sunt foarte importante pentru a mentine armonia din relatia voastra.

Citește și:

7. Ai grija de el cand nu se simte bine

Aveati planuri pentru cina sau aveai o intalnire cu fetele? Vroiai sa mergi la cumparaturi sau pur si simplu la o plimbare relaxanta in parc, dar partenerul tau nu se simte prea bine. Nu trebuie sa stai pe ganduri asa ca anuleaza orice alt plan si fii alaturi de el.

Pregateste-i o supa si ai grija sa ai in casa medicamentele de care are nevoie. Grija si prezenta ta il vor ajuta foarte mult, iar el va aprecia asta.

8. Fii spontana

Fa rezervari pentru cina din seara asta sau cumpara bilete pentru un weekend la munte, la mare sau in afara tarii. Anunta-l ca i-ai facut si bagajul, el trebuie doar sa se bucure de clipe frumoase petrecute impreuna departe de rutina zilnica si aglomeratia orasului.

9. Treci mai repede peste certurile nesemnificative

Pentru ca esti femeie vei pune la suflet orice repros, orice situatie tensionata, orice discutie in contradictoriu si orice cearta nu foarte semnificativa. Trebuie sa inveti sa treci peste ele si sa depasesti mult mai usor si mai rapid astfel de momente. In fond si la urma urmei, ele sunt picateriile unei relatii.

Citește și:

10. Iubeste-l neconditionat!

Nu ar trebui sa fie un secret si nu as sti sa iti spun cum sa faci asta, insa daca el este alesul cu siguranta stii despre ce vorbesc!

Sursa foto interior is prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.