Setari Cookie-uri

Cele mai bizare 10 nunti din lume

Pare incredibil, insa tot ceea ce ai sa regasesti in acest articol este cat se poate de real!

Stiu ca nunta ar trebui sa fie un moment unic, un moment special si deosebit prin natura lui pentru ca atunci cand ne gandim la o nunta avem imaginea mirilor in minte. Ne gandim la un cuplu perfect, fericit, zambitor si cu o sclipire in ochi care insumeaza toate emotiile, starile si trairile prin care trec cei doi tineri indragstiti.

Cu tote acestea, se intampla adesea sa mai auzim prin targ de cate un astfel de eveniment ceva mai ciudat. Dupa lungi cautari am aflat de cateva astfel de evenimente si m-am gandit sa le impartasesc cu voi.

foto: cuplu ciudat, Shutterstock

1. Casatorie intre o femeie si un pod

Poate ca a fost una dintre femeile care au suferit prea mult in dragoste si au trait prea multe dezamagiri astfel incat sa aleaga sa isi uneasca destinul cu un barbat. Drept urmare si ca o pasiune ascunsa, o femeie din Australia a ales sa isi uneasca destinul cu un pod, mai exact cu podul ce poarta denumirea "Le Pont du Diable".

Citește și:

2. Casatorie intre o femeie si un caine

De data aceasta nu vorbim despre o casatorie de bunavoie ci despre o obligatie din partea parintilor si din partea unui mentor spiritual asupra unei fete de 18 ani care s-a casatorit cu un caine (deloc atragator) pe motiv ca a fost blestemata si niciodata nu va fi fericita alaturi de un barbat.

3. Casatorie intre o femeie si un barbat din carton

Si nu este vorba despre orice barbat din carton si de actorul Robert Pattinson care se pare ca a nascut pasiuni nebanuite pentru o tanara de 25 de ani care a ales sa isi uneasca destinul cu o "imitatie din carton" a actorului din Twilight.

4. Casatorie intre 100 de caini

Acum cativa ani de zile, intr-un mall din New Delhi se intampla ceva destul de bizar am putea spune noi: avea loc oficierea casatoriei a 100 de caini. Animalele au fost costumate asa cum cere traditia, iar ceremonia a fost oficiata de catre un preot.

Citește și:

5. Casatorie in timpul inundatiilor

Pentru ca dragostea nu tine cont de nimc si in niciun caz de vremea capricioasa, un cuplu din Manila s-a casatorit in timp ce oraselul era inudat din pricina ploilor musonice.

6. Casatorie cu propria persoana

In anul 2010, o tanara in varsa de 30 de ani si-a unit destinul cu propria persoana. Cu siguranta in acest fel nu va fi dezamagita de catre "partenerul de viata".

7. Casatorie intre un barbat si o pisica

Este vorba despre un gest frumos si o dovada de iubire oricat de ciudat ar parea. Un tanar din Germania a ales sa se casatoreasca cu propria pisica dupa ce aceasta a fost diagnosticata cu o boala letala.

8. Casatorie intre un barbat si perna lui

Si mie imi place sa dorm si zau ca imi iubesc perna, insa un tanar din Coreea de Sud a dus aceste sentimente pana in punctul in care a crezut de cuviinta ca o casatorie intre el si perna lui este cea mai buna alegere in ceea ce priveste viitorul lui.

Citește și:

9. Casatorie intre un barbat si un personaj din jocuri video

Nu m-am gandit niciodata ca jocurile video pot fi atat de daunatoare neuronilor astfel incat un barbat sa ajunga sa se indragosteasca de un persoaj feminin din jocurile video si sa aleaga sa isi uneasca destinul cu acest personaj, dar…totul este posibil.

10. Casatorie intre o femeie si un sarpe

In acest caz se pare ca vorbim despre sentimente pure si sincere pe care o femeie din India le nutreste pentru un sarpe cobra cu care a ales sa isi petreaca restul zilelor.

foto prima pagina: fotografie sparta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.