Setari Cookie-uri

Ce spun verighetele despre relatia voastra

Uita-te bine la verighetele voastre si descopera ce spun ele despre voi si despre relatia voastra!

Verighetele sunt simbolul iubirii infinite pentru ca cercul fara de final simbolizeaza vesnicia. In Egiptul Antic, verighetele erau realizate din iarba, dar primele verighete din metal au fost confectionate in secolul I dupa Hristos, cand fierul a luat locul plantelor.

Metalele pretioase iau locul fierului in preajma anului 860 dupa Hristos, si de atunci acestea s-au modernizat pana cand au ajuns sa arate ca in zilele noatre.

Se spune ca modelul verighetelor poate dezvalui lucruri interesante despre cuplul vostru. Hai sa vedem despre ce este vorba mai exact.

Cuplul discret

Iubire voastra este una foarte intensa si pasionala, insa voi sunteti discreti atunci cand vine vorba de afisarea publica. De aceea, verighetele voastre sunt unele cat se poate de simple si de finute. Sunt discrete si nu atrag atentia asupra lor, asa ca secretul iubirii voastre este in siguranta.

Citește și:

Relatia voastra este una bazata pe incredere, pe respect si sinceritate. Iubirea pe care o impartasiti este una sincera si nobila, o iubire asa cum numai in filme vezi.

Cuplul realist

Verighetele voastre sunt realizate din doua sau trei nuante de aur frumos impletite si accesorizate cu detalii pretioase pentru o eleganta desavarsita. Va bucurati de orice moment petrecut impreuna si profitati de orice ocazie pentru a veni cu ceva nou care sa va scoata din monotonie.

Iubirea voastra este uneori cu nabadai, insa sunteti mereu cu picioarele pe pamant si lucrati impreuna pentru acelasi obiectiv reusind sa formati o echipa perfecta.

Cuplul visator

Pietrele pretioase va definesc modelul verighetelor pentru ca voi va ganditi la o lume numai a voastra, la o lume in care puteti sa faceti tot ceea ce va doriti fara sa tineti cont de reguli si limite.

Citește și:

Fiecare dintre voi vrea sa fie cat mai mult timp in preajma celuilalt si nu puteti sa traiti unul fara celalat, aproape ca nu puteti respira si nu puteti exista independent. Este o dragote ce va consuma, dar este o dragoste incredibil de frumoasa.

Cuplul mereu indragostit

Verighetele voastre sunt realizate din aur alb si aur galben si sunt lucrate cu foarte mare atentie si delicatete. Impletirea acestor doua materiale pretioase reprezinta impletirea sentimentelor voastre care vor dura o vesnicie.

Sunteti un cuplu invidiat de catre cei din jur pentru ca iubirea vi se citeste in ochi si dragostea in priviri. Sunteti la fel de indragostiti ca in prima zi si poate chiar mai mult de atat pe zi ce trece. Nu va imaginati viata unul fara celalalt si simtiti ca intr-adevar sunteti suflete pereche.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.