Setari Cookie-uri

5 Secrete pentru o casatorie fericita pana la adanci batraneti

Iata cateva lucruri imporante care te vor ajuta sa ai o casnicie trainica si fericita.

Ei bine, ti-ai gasit sufletul pereche si esti atat de fericita pentru ca ai convingerea ca veti fi impreuna pana la adanci batraneti si ca nimeni si nimic nu are sa va desparta vreodata.

Casnicia voastra va fi cea mai fericita, veti avea cei mai frumosi si mai deosebiti copii, va veti inconjura de nepotei si veti avea cea mai frumoasa si mai mare familie, iar toti ceilalti va vor invidia pentru asta.
Sunt insa cateva reguli de aur pentru ca o casnicie sa fie trainica si fericita. Iata cateva dintre ele:

1. Feriti-va relatia de retelele de socializare

Stiu ca va iubiti si ca ati vrea sa stie toata lumea acest lucru, insa incercati sa va pastrati intimitatea si sa nu va expuneti relatia in mod ostentativ. Studii recente arata ca relatiile expuse pe facebook si alte retele sociale sunt mai predispuse divortului decat cele in care partenerii nu ofera importanta acestor lucruri si prefera sa fie mai retrasi din acest punct de vedere.

Citește și:

2. Optati pentru o nunta mai ieftina

Stiu ca visezi la o nunta ca in povesti care sa tina trei zile si trei nopti, la o rochie de printesa cu trena de 20 de metri si la flori din belsug pentru ca toata atmosfera sa fie parca desprinsa dintr-un basm. Incearca totusi sa nu te arunci in cheltuieli cu adevarat inutile. Cuplurile cumpatate au mai multe sanse de reusita.

3. Intreprindeti activitati care va plac amandurora

Nu trebuie sa faceti totul impreuna. In timp ce el se uita la meci tu poti sa urmaresti serialul preferat sau sa mergi la manichiura. Cand el iese cu baietii in oras, cheama fetele la tine si stati la o sueta. Daca el canta la chitara, citeste o carte sau fa ceva ce iti place. Fiecare are nevoie de timp pentru el si de intimidate, chiar daca sunteti casatoriti.

4. Fa referire la voi ca si cuplu

Atunci cand vrei sa mergi undeva de exemplu, nu o face sa sune ca si cum doar tu iti doresti asta. Include-l si pe el in planurile tale si vorbeste la plural atunci cand este vorba despre lucruri mai speciale.

Citește și:

5. Uitati-va la filme impreuna

Sau faceti orice altceva impreuna. Gatiti, plimbati-va sau urmariti emisiunea preferata. O activitate ce va place amandurora si o desfasurati in comun, va va apropia si mai mult si va crea o legatura mult mai puternica.

Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.