Setari Cookie-uri

7 obiceiuri benefice ale cuplurilor fericite

Cuplurile fericite iti impartasesc secretele lor pentru o relatie perfecta

Cuplurile in general se descriu ca fiind fericite, insa cum in orice padure exista uscaturi, asa si in orice cuplu exista tensiuni si discutii care mai stirbesc un pic din fericirea suprema si buna intelegere de la inceputul relatiei.

Ideea de cuplu fericit nu este vazuta ca un lucru benefic doar pentru relatia celor doi parteneri ci pentru intreaga lor viata. Pentru succesul profesional, pentru echilibrul interior, pentru o stare de bine continua, pentru un stil de viata frumos si pentru momente placute petrecute impreuna si alaturi de cei dragi si de familie.

Adesea ne intrebam ce nu a mers intr-o anumita relatie care la inceput parea sa fie ideala. Ce nu am facut bine sau ce nu am spus bine? De ce nu ne potrivim cu anumiti oameni si de ce nu reusim sa pastram vie flacara iubirii?

cupluri fericite

foto: cuplu fericit, shutterstock

Iata cateva lucruri pe care cuplurile fericite le fac pentru a-si pastra armonia in relatie:

Citește și:

1. Niciodata nu adorm suparati

Discutiile si tensiunile intr-o relatie de cuplu sunt inevitabile, dar conteaza foarte mult cum reusiti sa treceti peste si sa va concentrati pe lucrurile cu adevarat importante pentru voi. Un secret este acela de a nu va culca niciodata suparati unul pe celalalt.

2. Isi spun "te iubesc" cu fiecare ocazie

O sa spuneti ca 1000 de vorbe un ban nu fac, dar intr-o relatie este vital sa ii spui celuilalt ce simti pentru el si sa ii reamintesti cu fiecare ocazie acest lucru. Cu siguranta tensiunile se risipesc mai usor.

3. Se surpind adesea cu lucruri marunte

Poate ca ea ii pregateste felul de mancare preferat si el cumpara bilete la un film pe care ea isi doreste sa il vada. Sau ea il asteapta acasa intr-o lenjerie sexy si el aduce sticla de vin fara sa stie ce surpriza il asteapta. Lucrurile marunte aunt detaliile care fac diferenta.

Citește și:

4. Au incredere unul in celalalt

Nicio relatie nu va functiona asa cum trebuie daca increderea lipseste si intervin suspiciunile daunatoare sentimentelor voastre de iubire. Acorda-i partenerului tau toata increderea inca de la inceput.

5. Stiu sa se ierte reciproc

Fiecare dintre noi greseste pentru ca este in natura noastra umana, insa este esential sa stim sa trecem peste greseli, sa le iertam si sa nu ne agatam de ele cu fiecare ocazie care apare de-a lungul timpului.

6. Se apreciaza reciproc

Se spune adesea ca nu aprecizi persoana de langa tine decat atunci cand o pierzi. Cuplurile fercite stiu sa isi aprecieze reciproc gesturile, eforturile, compromisurile si toate lucrurile care le fac unul pentru celalalt. Este esential ca acest sentiment de recunostinta sa existe in relatia de cuplu.

7. Se tin de mana atunci cand merg pe strada

Citește și:

Este un gest simplu care reuseste sa apropie partenerii, sa intareasca relatia, sa cultive sentimente pure si sincere, iar lumea intrega sa simta vibratia iubirii celor doi.

foto prima pagina: cuplu fericit, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.