Setari Cookie-uri

Inspiratie "bridal"! Cum poarta vedetele rochii de mireasa la evenimentele publice?!

Rochiile inspirate din modelele de mireasa s-au transformat intr-un trend important printre celebritatile de top de peste hotare si...evident in randul vedetelor din Romania, in cadrul evenimentelor "red carpet".

Comunicat de presa

Jessica Chastain, Blake Lively, Jessica Biel, Elle Mc Pharson, Cameron Diaz, Zoe Saldana, Anne Hathaway, Michelle Willliams, Uma Thurman, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Natalie Portman, Eva Longoria, Kate Beckinsale si multe staruri de cinema au purtat in ultimii ani, la premiere de film, decernari de premii si gale, rochii lungi, albe si ivoar cu dantela, aplicatii pretioase, perle si pietre. Unele dintre ele, incercau sa le transmita un mesaj iubitilor, altele voiau sa capteze atentia paparazzilor si a reprezentantilor presei, dar majoritatea isi propuneau sa arate...pur si simplu, fabulos!

Trend-ul s-a propagat rapid si printre vedetele din Romania, incepand cu Andreea Marin si continuand cu vedeta ProTV, Corina Caragea, actrita Adina Galupa sau Andreea Ibacka - vedeta AcasaTV care a purtat la Gala Premiilor Gopo o tinuta semnata Cristallini.

Citește și:

"Universul mireselor" poate fi o adevarata sursa de inspiratie pentru femei. O rochie alba sau ivoar cu aspect pretios poate juca un dublu rol: acela de rochie de mireasa, cat si de tinuta pentru un eveniment special. Evident, nu te poti imbraca astfel la o nunta la care esti invitata (pentru a nu rivaliza cu mireasa), dar poti opta pentru o rochie alba sau ivoire la un cocktail party sau la o petrecere intr-un cadru luxos.

Alege rochii baby-doll din colectia de primavara-vara Cristallini, realizate din voal ca o "spuma de lapte", pe care le poti accesoriza indraznet cu bijuterii opulente din cristale transparente si sandale. Pentru o nota suplimentara de eleganta, alege modele scurte cu manecile acoperite cu tul transparent, dantela Chantilly si aplicatii florale taiate cu laser.

Opteaza pentru rochii lungi, din voal de matase naturala, fronsate delicat in zona bustului. Pliurile asezate minutios iau forma unei lalele, avand ca efect subtierea taliei, iar decolteul adanc aduce un plus de sex-appeal tinutei. Esarfele din zona fustei descopera elegant si discret piciorul, readucand in prim plan delicatetea, senzualitatea si frumusetea femeii.

Citește și:

Realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu o atentie deosebita acordata finisajelor si detaliilor, rochiile Cristallini se remarca prin feminitatea si versatilitatea modelelor. Acestea sunt disponibile on-line, pe www.cristallini.ro sau in showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108, unde o echipa competenta de consultanti de fashion te va indruma catre gasirea modelului de rochie potrivit conformatiei, statutului si preocuparilor tale.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.