Setari Cookie-uri

7 Moduri UNICE pentru a adauga culoare tinutei din ziua nuntii

Ai curaj sa incerci ceva diferit la nunta ta?

Poate ca te-ai plictisit de clasicul alb, sau poate ca vrei ceva diferit in ziua nuntii tale, asa ca ti-am pregatit un material special de data asta. Un pic de culoare va adauga stralucire nuntii tale, asa ca hai sa vedem cum putem sa aducem un pic de culoare in tinuta de mireasa.

Pantofi

In ultimul timp, miresele mai indraznete au inceput sa opteze pentru accesorizarea tinutei din ziua nuntii cu o pereche de pantifi ce ies din tiparele obisnuite. Fie ca sunt rosii, verzi, galbeni sau orice alta culoare, pantofii sunt una dintre piesele centrale ale tinutei de mireasa si reusesc sa atraga mereu atentia.

Bijuterii

In mod normal, miresele obisnuiesc sa poarte perle in ziua nuntii, sau in orice caz bijuterii cat mai delicate si deloc vizibile. Unul dintre noile trenduri in materie de nunti sunt bijuteriile supradimensionate viu colorte. Este un mod foarte practic de a colora un pic tinuta miresei si de a o scoaite din anonimat.

Citește și:

Rochie

Poti opta pentru o rochie de mireasa ce are o pata de culore. Poate ca poalele sunt colorate intr-un degrade usor, poate ca in zona taliei este o panglica colorata sau un accesoriu ce o face sa se diferentieze de clasicele rochii de mireasa.

Pudra colorata

Aici iti trebuie putin curaj si un pic de imaginatie. Daca vrei sa te distrezi putin dupa ceremonia religioasa si nu te deranjeaza ca la petrecerea de nunta sa ai rochia colorata, alege cateva nuante de pudra si joaca-te putin. Lasa imaginatia sa isi faca de cap.

Indrazneste sa fii unica

Nu stiu daca esti adepta stilului excentric sau daca te-ai gandit vreodata la asa ceva, insa eu iti recomand, daca esti suficient de indrazneata si nonconformista sa incerci adevarate opera de arta. Ce spui de o rochie de mireasa realizata din ziare sau reviste colorate? Sau orice alt material neobisnuit?

Citește și:

Buchet de mireasa

In ultimul timp, buchetele de mireasa se indreapta catre zona pastelata, iar miresele opteaza pentru buchete de mireasa mai putin colorate. Incearca sa alegi un buchet de mireasa plin de culori si flori parfumate. Iti va inveselii tinuta si tu te vei simti mult mai bine.

Luminite colorate

Un ultim trend in tinutele mireselor care vor sa vina cu ceva special sunt ledurile colorate sau fibra optica pe care le insereaza in rochia de mireasa si ii dau un aer cu adevarat special.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.