Setari Cookie-uri

5 Idei de a utiliza rochia de mireasa dupa nunta

Afla cum poti utiliza rochia de mireasa dupa nunta!

Ei bine, ai avut parte de cea mai frumoasa zi din viata ta si totul a fost asa cum ai visat (poate cu mici exceptii, dar nu le lasa sa iti strice frumoasele amintiri).

Ai avut cea mai frumoasa rochie de mireasa, dar nu stii exact ce sa faci cu ea dupa ziua cea mare si parca nu iti vine sa o tii toata viata in sifonier ca o amintire a zilei in care ti-au unit destinul cu barbatul vietii tale.

rochie de mireasa

foto: rochie de mireasa, shutterstock

Asadar, pentru a-ti da cateva idei si a-ti veni in ajutor, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi ce vrei sa faci cu rochia ta de mireasa.

1. Vinde-o

Gandeste-te ca sunt atat de multe mirese care nu isi permit sa isi cumpere o rochie de mireasa noua, asa ca ai putea sa o vinzi la un pret decent si sa te bucuri ca o alta mireasa va avea parte de rochia perfecta in cea mai frumoasa zi din viata ei, iar tu vei putea contribui la acest moment desebit.

Citește și:

2. Modific-o

Cu siguranta rochia ta de mireasa este spectaculoasa, iar semnificatia ei sentimentala si emotionala nu te lasa sa renunti la ea. Te-ai gandit ca ai putea sa o modifici si sa o porti la alte evenimente speciale din viata ta? Incearca sa cauti modele de rochii care s-ar putea realiza din rochia ta de mireasa si cauta o croitoreasa priceputa care te poate ajuta.

Astfel nu vei renunta la rochia ta de mireasa, ba mai mult, o vei putea purta de nenumarate ori.

3. Doneaz-o

Daca vrei sa faci un act caritabil si sa ajuti o mireasa s a isi vada visul cu ochii, doneaza rochia si cu siguranta cineva se va bucura de ea asa cum te-ai bucurat si tu in ziua nuntii.

4. Du-o la reciclat

Daca esti o persoana ecologista ce sustine reciclarea tuturor materialelor si a lucrurilor de care nu mai ai nevoie, poti proceda la fel si in cazul rohciei tale de mireasa.

Citește și:

5. Da-o mai departe

Poate ai o prietena care a pus ochii pe rochia ta, sau o matusa care vrea sa se marite pentru a doua oara, sau o verisoara care a cheltuit prea multi bani pe celelalte detalii ale nuntii si nu mai are buget suficient pentru rochia de mireasa. Ofera-le rochia ta si lasa-le sa se bucure de o zi speciala, iar tu alaturi de ele vazandu-ti rochia cum aduce zambetul pe buze si celor dragi tie.

foto prima pagina: rochie de mireasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.