Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca ti-ai gasit rochia de mireasa perfecta

Tu ti-ai gasit rochia de mireasa ideala?

Daca suntem un pic atente la miresicile de langa noi o sa vedem cum fiecare dintre ele sustine ca in momentul in care probezi rochiile de mireasa simti care este cea potrivita pentru tine. Nu doar ca iti sta foarte bine, dar sentimentul care te incearca este unic si iti dai seama ca este rochia ideala pentru cea mai frumoasa zi in viata ta.

In realitate, lucrurile nu sunt atat de usoare precum par. Nu ai sa reusesti sa iti gasesti rochia ideala atat de repede, iar acest lucru te poate frustra la un anumit moment dat.

Pentru a-ti usura munca, iti atragem atentia asupra catorva semne care iti arata ca rochia de mireasa ideala este mai aproape de tine decat crezi.

rochie de mireasa

foto: rochii de mireasa, shutterstock

Cum iti dai seama ca ti-ai gasit rochia de mireasa ideala?

1. Nu iti poti lua gandul de la ea

Ai vazut-o, ai probat-o si ai lasat-o acolo, dar te gandesti intr-una la ea si nu iti poti lua gandul de la rochia care nu te mai lasa sa dormi si pe care vrei sa o ai acum. Oricat de multe rochii ai proba iti este gandul tot la ea, iar acesta este primul semn ca ar trebuii sa revii la ea.

Citește și:

Ea este rochia la care ai visat mereu, ea este rochia ta de mireasa.

2. Te gandesti cum o mai poti purta dupa nunta

Iti place atat de mult si vrei atat de mult sa o ai incat deja te gandesti ce modificari ii poti face pentru a o mai purta si cu alte ocazii in afara de ziua nunti.

3. Nu te mai poti dezlipi de ea

Chiar daca esti inca la faza in care probezi rochii, dar ai gasit una la care nu vrei sa mai renunti si nu te vezi imbracata intr-o alta rochie, cu siguranta este "the one".

4. Sentimentul care te incearca este unic

Ai impresia ca rochia aceea a fost realizata special pentru tine si ca nimeni altcineva in locul tau nu ar putea sa o poarte. Simti ca formati o pereche perfecta si nimic nu ar trebui sa se puna in calea “fericirii voastre”.

5. Se potriveste perfect siluetei tale

In termini populari se spune ca "iti vine ca turnata", asa ca nu ai de ce sa te mai dezlipesti de ea.

Citește și:

6. Iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi

Este rochia care se potriveste siluetei tale, este rochia care iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi si iti pune in lumina zambetul cald si plin de emotia momentului special din viata ta.

foto prima pagina: mireasa tanara, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.