Setari Cookie-uri

Video: Machiaza-te singura in ziua nuntii

Invata sa te machiezi singura.

De ce sa dai atatia bani pe un machiaj realizat de un make up artist, cand poti sa te machiezi chiar tu? Astfel economisesti nu doar banutii, ci si timp. In plus, tu iti cunosti cel mai bine tenul, stii cum reactioneaza la produsele cosmetice si ce are nevoie pentru a arata perfect.

Iti prezentam un machiaj de mireasa simplu, usor de realizat, care se poate realiza intr-un timp foarte scurt.

Pasul 1: Foloseste concealer si fond de ten

Demachiaza si curata in profunzime tenul. Aplica o crema hidratanta, apoi foloseste concelearul pentru a acoperi cearcanele si alte imperfectiuni ale tenului. Fondul de ten se aplica nu doar pe fata, ci si pe zona gatului si a decolteului. Maseaza usor cu mainile pentru ca acesta sa patrunda in piele.

Pasul 2: Machiajul ochilor

Pentru ochi foloseste un fard sidefat (roz deschis, nud, maroniu deschis, argintiu sau piersica). Pentru un aspect de smoky eyes, aplica in coltul exterior al ochiului putin fard mov sau albastru inchis. Cu ajutorul unei pensule subtiri, cu peri tari, traseaza o linie subtire din coltul exterior pana in zona de mijloc a ochiului, apoi foloseste o perie mai groasa pentru a amesteca nuanta. Sub spranceana foloseste un fard alb sidefat.

Citește și:

Continua prin a aplica tus negru, mascara si a iti contura sprancenele cu un creion special. Daca nu ai genele foarte dese, poti folosi gene false.

Pasul 3: Machiajul obrajilor si al buzelor

Pentru obraji foloseste un blush roz, in nuanta piersicii daca ai tenul deschis, sau unul maro, daca tenul tau este masliniu. Aplica pe buze un gloss deschis la culoare sau un ruj intr-o nuanta deschisa.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.