Setari Cookie-uri

Noua Colectie Ego Men's Fashion Concept

Colectia toamna/iarna 2013-2014 a magazinelor multibrand EGO Men's Fashion Concept aduce un aer proaspat in garderoba gentlemanului contemporan, permitandu-i sa experimenteze noi asocieri de culori sau texturi, sa isi provoace imaginatia in crearea unei vestimentatii complexe, sa se faca remarcat prin detalii captivante.

Comunicat de presa

Cea mai eleganta piesa din arsenalul de toamna a unui barbat, sacoul, se regaseste in centrul colectiei. Multitudinea de imprimeuri, texturi si nuante regasite pe sacourile din colectia EGO, ofera fiecarui barbat o infinitate de posibilitati de a combina piesele vestimentare in drumul sau catre un outfit elaborat.

Pantalonii statement, in culori si imprimeuri surprinzatoare, din lana, bumbac, chiar si catifea, devin una din piesele de rezistenta ale garderobei masculine, pe cand vestele, purtate la costum sau intr-o tinuta smart-casual, sunt chiar mai populare sezonul acesta.

In ceea ce priveste tendintele cromatice, in sezonul toamna-iarna sunt recomandate culorile pamantului, ale naturii in schimbare: de la nuante bogate de verde, la tonuri de oranj, bej sau burgundi si pana la maro profund sau gri.

Citește și:

Cat despre imprimeuri, eternele carouri Prince of Wales se dovedesc nesperat de longevive, gasindu-se si anul acesta in colectiile marilor case de moda.

Piesele de inspiratie army revin in trend intr-un mod cu totul inedit, regasindu-se chiar in tinute elegante.

O alternativa a imprimeului camuflaj o constituie purtarea separata a culorilor ce intra in alcatuirea acestuia: verde luminos, olive si kaki.

Marea noutate a sezonului toamna-iarna este patrunderea brandului Brian Dales in portofoliul de marci al magazinelor EGO.

Colectia Brian Dales toamna/iarna 2013-2014 isi propune sa refaca puzzle-ul vestimentar al barbatului cosmopolit, care poarta sacouri si veste din catifea sau smochinguri "italian cut" la seri de gala, tinute originale smart-casual la cocktailuri si petreceri after-work si se cufunda intr-un pulover confortabil sau o geaca de piele in timpul liber.

Citește și:

Colectia Ego Men`s Fashion Concept toamna/iarna 2013 se remarca prin designul original si pretiozitatea tesaturilor si formelor. Fiecare detaliu a fost anume creat pentru a scoate din anonimat orice vestimentatie si a conferi distinctie purtatorului.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.