Setari Cookie-uri

Top 5 idei pentru petrecerile de logodna

Organizeaza o petrecere tematica pentru a sarbatori logodna!

Petrecerile de logodna sunt o noua moda in ceea ce priveste industria nuntilor asa ca si aici trebuie sa venim cu ceva noutati. Pentru ca petrecerea ta de logodna sa fie una de neuitat iti propunem sa organizezi o petrecere tematica inspirandu-te din urmatoarele idei:

Lectii de gatit

Ar fi o petrecere mai mult decat potrivita pentru gurmanzi si pentru iubitorii artei gastronomice. Plus de asta poti consulta invitatii cu privire la meniul pentru nunta astfel incat sa fie multumiti in mare parte.

Degustare de vin

foto: prieteni la masa, Shutterstock

Si aceasta tema este una dedicata iubitorilor de vin si nu numai. Roaga fiecare invitat sa aduca o sticla de vin preferata, iar cand toti invitatii au sosit se poate incepe degustarea vinului. Supune la vot cele mai bune trei sortimente de vin si ofera-le invitatilor in noaptea nuntii. Cu siguranta vor aprecia interesul tau.

Citește și:

Chocolate party

Si ce poate fi mai bun decat o petrecere cu multa ciocolata? O petrecere numai cu ciocolata si un pic de vin spumant. Invita-ti prietenii sa asiste la o petrecere unde vei servi doar dulciuri si vin spumant. In noaptea nuntii adauga in meniu si prajiturile care s-au consumat rapid la petrecere. Invitati vor fi placut surprinsi.

Petrecere pe plaja

Nu trebuie sa inchriezi vreo terasa costisitoare sau sa aranjezi o petrecere pretentioasa. Ia cateva pleduri, un gratar unde sa gatesti specialitati pescaresti. Ai grija insa sa alegi o plaja cat mai pustie unde sa beneficiezi si de portiune cu iarba verde pentru o atmosfera cat mai relaxanta.

Petrecere cu specific

In functie de preferintele prietenilor tai poti organiza o petrecere cu specific mediteranean, turcesc, chinezesc, italienesc, mexican sau de ce nu, cu specific romanesc pentru ca avem si noi preparatele noastre speciale.

Citește și:

Foto prima pagina: prajituri de nunta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.