Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa faci pentru fericirea soacrelor mari sau mici

Planificarea unei nunti reprezinta un moment plin de emotii si nerabdare pentru mire si mireasa dar cel mai adesea si pentru mamele lor.

Nu conteaza ca e mama miresei sau viitoarea ei soacra, se pare ca ele au intotdeauna un cuvant de spun in orice decizie vreti sa luati, fie ca este vorba sa includeti neaparat pe lista invitatilor pe unchiul Sile de la Radauti, fie ca vor sa fie de fata atunci cand iti iei rochia de mireasa ori cand mergeti sa degustati meniul. In loc sa le usuiti ori sa le ignorati cu indiferenta glaciala, tineti minte ca si pentru ele este un eveniment important iar pentru lacrimile de fericire din ochii lor atunci cand veti fi, in sfarsit, casatoriti, merita sa incercati sa le mentineti buna dispozitie si entuziasmul. Iata cateva trucuri care va pot ajuta:

1. Puneti-le pe apelare rapida

Ori de cate ori se intampla ceva important in planificare, cum ar fi de exemplu alegerea temei nuntii, faceti-va timp si dati-le cate un telefon, ca sa impartasiti momentele culminante cu ele. Merita sa afle de la voi si cu siguranta se vor bucura sincer de entuziasmul vostru.

Citește și:

familie Foto: michaeljung, Shutterstock

2. Invita-le cand cauti rochia de mireasa ori cand te duci la proba

Fie ca pornesti in cautarea rochiei perfecte, ori apelezi la un designer pentru un plus de originalitate, ia in calcul si prezenta mamelor, alaturi de domnisoarele de onoare ori nasa. Sentimentul de mandrie si dragoste din ochii lor atunci cand te vor privi proband-o este de nepretuit.

3. Cere-le ajutorul

Gaseste-le cate ceva de facut, mici detalii care sa le faca placere si care sa nu necesite prezenta ori controlul tau obligatoriu. Aceasta le va face sa se simta utile si importante.

4. Stabileste limite

Atunci cand ati finalizat lista de invitati, faceti-le-o cunoscuta cat mai din timp, ca sa stie exact cate persoane pot invita. In entuziasmul lor, pot invita toti verii de rangul doi pe care nu i-ai mai vazut de douazeci de ani, iar daca planificati o petrecere mai restransa, pot aparea probleme. Fiti foarte clari si fermi in deciziile pe care le luati!

Citește și:

5. Opinia lor conteaza

Chiar daca nu alegeti ce le place, cereti-le parerea din cand in cand atunci cand aveti o hotarare importanta de luat. Acest lucru le va face sa se simta implicate.

6. Aflati mai multe despre nunta lor

Stati de vorba la o cafea si intrebati-le de nunta lor. Vor fi bucuroase sa va poata oferi detalii si in plus este o ocazie de a afla eventualele traditii de familie si cum le puteti incorpora in nunta voastra, daca doriti.

7. Includeti-le

Atunci cand organizezi momente speciale in cadrul nuntii, o sedinta foto sau o sedinta de make-up si hair-styling, intrebati-le daca vor sa vi se alature.

8. Multumiti-le

Nu considerati ajutorul lor din timpul planificarii nuntii drept ceva implicit. Faceti-va cunoscute aprecierea si multumirile pentru tot sprijinul acordat. Ati castigat amandoi un set de parinti in plus si de cele mai multe ori, gesturile mici fac diferenta!

Citește și:

Foto prima pagina: bikeriderlondon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.