Setari Cookie-uri

5 recomandari ale organizatorilor de nunti pentru o nunta perfecta

Un organizator de nunti talentat, capabil si eficient inseamna mult mai putin stres pentru tine si familie si vei fi sigura ca toate lucrurile vor iesi dupa cum iti doresti.

Ai decis sa apelezi la serviciile unui organizator de nunti? Felicitari! Un organizator de nunti talentat, capabil si eficient inseamna mult mai putin stres pentru tine si familie si vei fi sigura ca toate lucrurile vor iesi dupa cum iti doresti. Planificarea unei nunti este o experienta intima si este esential sa gasesti persoana potrivita, cu care sa te simti confortabil sa discuti, pentru ca veti petrece destul timp impreuna.

Asigura-te inca de la inceput ca intelege exact ceea ce iti doresti si ceea ce nu, care este bugetul pus la dispozitie si, nu in ultimul rand, ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si aveti gusturi similare ori se pliaza rapid pe ceea ce vrei, altfel intreaga experienta, in loc sa fie placuta si sa genereze amintiri nostalgice, iti va lasa un gust amar.

organizare nunta

Foto interior si prima pagina: MosayMay

Din perspectiva organizatorilor de nunti exista cateva recomandari, pentru ca relatia dintre voi sa fie cat mai fructuoasa si satisfacatoare:

Citește și:

1. Gandeste-te bine inainte sa apelezi la cineva din familie ca sa te ajute in procesul de organizare

Oricarei persoane implicata emotional in nunta ta ii lipseste obiectivitatea necesara pentru a se ocupa in mod eficient de organizare. Desigur, daca este vorba de cineva cu experienta in logistica si coordonare si este foarte orientat spre detalii, ai putea incerca. Insa un organizator profesional de nunti poate face fata cu brio situatiilor deosebite care pot aparea. Nimeni nu va fi la fel de implicat sufleteste in organizarea nuntii mai mult decat mirii si organizatorul, care are o reputatie de construit si este, pana la urma, platit pentru ceea ce face, deci este in interesul sau ca totul sa mearga struna. Nimeni altcineva nu intelege ca planificarea si organizarea unei nunti este cumva asemanatoare cu a avea un copil. Presupune luni intregi de pregatire si asteptare entuziasta, iar in Ziua cea Mare cu siguranta ai vrea ca un profesionist sa aiba grija de “copilul” vostru.

Citește și:

2. Pentru o buna colaborare, fii foarte explicita cu ceea ce NU iti place

Mireselor, de obicei, le plac foarte multe lucruri. Dar a specifica lucrurile care iti displac ii este foarte util organizatorului de nunti, intrucat il ajuta sa isi restranga viziunile la anumit stil care sa ti se potriveasca cel mai bine. In plus, pentru o colaborare ideala, specifica un top al prioritatilor, in ordinea importantei acestora, ai incredere in profesionistii care se ocupa ca ziua voastra sa fie perfecta si nu te razgandi prea des! Nunta nu este un capat de drum, ci inceputul frumos al unui mariaj!

3. Daca angajezi un organizator de nunti, asta nu inseamna ca tu nu te vei implica deloc

Fiecare mireasa presupune un alt mod de implicare. Unele au o imagine a ceea ce isi doresc, dar nu o pot descrie cu exactitate. Aici intervine job-ul organizatorului, sa descopere si sa o transforme in realitate. Alte mirese specifica relativ putine detalii, preferand sa lase mana libera organizatorului; aici intervine talentul si viziunea acestuia, pentru ca va trebui sa afle stilul preferat ( din vestimentatie, designul casei, fotografii) si sa il inglobeze in designul nuntii.

Citește și:

4. Unul din lucrurile pentru care nu trebuie sa te stresezi este felul in care vor arata invitatiile de nunta

Cu siguranta nu iti amintesti prea multe invitatii de la nuntile la care ai participat. In schimb, implica-te si foloseste-ti energia pe ceva ce invitatii vor aprecia cu siguranta si isi vor aminti, cum ar fi, tortul.

5. O nunta frumoasa inseamna, in esenta, doi miri indragostiti si fericiti

In valtoarea pregatirilor, de multe ori se uita care este scopul unei nunti: acela de uniune si mariaj fericit. In ziua nuntii veti fi atat de fericiti ca nici un detaliu nu va mai conta, iar o nunta frumoasa este aceea in care cuplul isi asuma sincer angajamentul unei vieti traite impreuna, la bine si la greu, si se concentreaza plini de emotie si speranta pe ce le ofera viitorul.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.