Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru noaptea nuntii adresate mireselor virgine

Daca ai hotarat sa astepti pana dupa casatorie pentru a incepe viata sexuala, noi iti oferim cateva sfaturi importante.

Daca ati hotarat de comun acord sa asteptati pana dupa casatorie pentru a va incepe viata sexuala, trebuie sa stii ca noaptea nuntii este, intr-adevar, speciala insa nu asa cum ti-o imaginezi sau cum o portretizeaza filmele hollywoodiene. Important este sa va relaxati si sa nu aveti asteptari prea mari; este posibil ca totul sa fie nemaipomenit, dar daca nu se intampla asa, atunci amintiti-va ca va fi din ce in ce mai bine cu timpul, odata ce ajungeti sa va cunoasteti mai bine.

Focurile de artificii sunt grozave, tuturor le plac, mai ales in patul conjugal. Insa problema este ca noaptea nuntii se refera la casatorie, la mariaj, la faptul ca sunteti impreuna si puteti explora, va puteti distra si descoperi totul la timpul potrivit. Pentru unii inseamna artificii aproape imediat, in timp ce altora s-ar putea sa le ia mai mult, insa nu conteaza, pentru ca acum sunteti casatoriti si aveti la dispozitie toata viata ca sa va perfectionati.

Citește și:

mireasa

Foto interior si prima pagina: Eduard Derule, Shutterstock

Daca va relaxati suficient, va fi bine oricum. Iata cateva sfaturi impartasite de foste mirese care au fost, la randul lor, virgine in noaptea nuntii:

1. Lasa-ti sotul sa te ajute sa iti dai jos rochia de mireasa

Aceasta poate fi o experienta atat de intima si senzuala, care poate face parte din preludiu. In plus, pentru a prelungi momentul senzual, te poate ajuta sa iti desfaci coafura ori sa iti scoata agrafele din par.

2. Baia si masajul - modul perfect de a va cunoaste reciproc

Facand dus sau baie impreuna reprezinta modul perfect de a va simti bine unul cu celalalt si de a va construi intimitatea. In plus, un masaj corporal complet cu uleiuri naturale va ajuta sa va relaxati, sa va familiarizati unul cu celalalt si va ofera ceva de facut (in afara de sex!) cat timp sunteti dezbracati.

Citește și:

3. Incercati sa mancati ceva inainte

Cu siguranta in timpul petrecerii de nunta nu ati avut timp decat pentru cel mult cateva lucruri ciugulite din cand in cand. Asa ca foamea ar fi ultimul lucru la care ai vrea sa te gandesti in noaptea nuntii. Fie ca va luati la voi un pachetel cu bunatati de la receptia de nunta, fie, daca sunteti la hotel, apelati la room service. Glicemia scazuta nu e un aliat tocmai potrivit pentru o stare de spirit euforica.

4. Comunicati

Ai spune ca in noaptea nuntii nu este nevoie de prea multe vorbe, insa nu este deloc asa. Spune cu voce tare ceea ce gandesti. Daca iti place ce vezi, spune-o, daca ti se pare totul nemaipomenit, impartaseste-o cu sotul tau, acest lucru poate fi incurajator si va poate relaxa, totodata.

5. Hidratati-va suficient

Daca nu ai mai facut sex niciodata, este firesc sa incerci sa “recuperezi” si sa experimentezi o multime de lucruri in zilele care vor urma, iar organismul poate simti repercusiunile. Unul dintre cele mai frecvente motive de consultare a medicului in luna de miere o reprezinta aparitia infectiilor urinare. Beti multa apa si mergeti la toaleta dupa fiecare partida de amor!

Citește și:

6. Nu uitati de lubrifiere

Pentru unele persoane poate fi extrem de dureros primul act sexual. Alte persoane nu intampina probleme deloc. Nu uita ca daca este dureros, cel mai probabil nu va dura mult. Este important sa te relaxezi si sa continuati sa exersati, iar un lubrifiant poate face lucrurile mult mai usoare. Uleiul de cocos este o varianta foarte buna, daca nu il folositi concomitent cu prezervativele din latex.

7. …asteptati-va inclusiv ca nimic din toate acestea sa nu se intample

“Problema” pe care o pune noaptea nuntii nu este determinata de existenta virginitatii, ci de existenta asteptarilor nerealiste si a presiunii. Mult prea des se intampla sa nu va destindeti din cauza faptului ca exista presiunea ca totul sa iasa exact asa cum v-ati imaginat. Nu va ingrijorati, simtiti-va bine si veti avea o noapte minunata, fie ca sexul a fost grozav din punct de vedere fizic sau nu. Este in regula inclusiv ca nimic din toate acestea sa nu se intample, pentru ca in noaptea nuntii nu este vorba doar despre un raport sexual, ci despre inceputul unei vieti in doi, in care veti avea suficient timp pentru a afla ce va place si cum sa faceti in asa fel incat sa va simtiti bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.