Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care logodnicii nu ar trebui sa si le spuna

Care sunt lucrurile de la care trebuie sa va abtineti inainte de a va casatori!

Daca ati trecut cu bine de emotiile cererii in casatorie, stiti ca urmeaza o perioada destul de incarcata in care sa va programati ziua nuntii. Fie ca o faceti voi insiva, cu ajutorul familiei si a prietenilor, fie ca apelati la serviciile unui organizator de nunti, este posibil ca stresul sa isi spuna cuvantul si sa ajungeti sa spuneti lucruri pe care sa le regretati apoi. Iata de la ce sa va abtineti, cu orice pret.

logodna
Foto interior si prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

1. Hai sa fugim in lume

Macar o data va va trece prin minte sa lasati totul balta si sa fugiti in lume. Insa cu siguranta ca vorbeste frustrarea si stresul din voi. Insa odata ce v-ati asumat un angajament, trebuie sa dati dovada de maturitate si de tarie de caracter pentru a-l finaliza. Pentru a detensiona situatia, planificati o seara in care sa iesiti in oras sau sa faceti ceva relaxant in cuplu, fara a vorbi deloc despre nunta. In acest mod, va veti reaminti ce anume v-a adus impreuna in acest punct al vietii voastre, si anume dragostea.

Citește și:

2. Ocupa-te tu de asa

Chiar daca nu iti pasa de culorile florilor, lista de melodii, componenta meniului sau aspectul tortului, fa un efort si nu spune acest lucru partenerei/partenerului. Este adevarat ca unele persoane sunt mai interesate de tot ce tine de organizarea unei nunti (lista invitatilor, marturii, DJ sau formatie etc), insa fiecare trebuie sa se implice intr-un anumit fel. Alege de pe lista cu lucruri de facut ceva care sa ti se potriveasca si pe care sa stii ca le poti rezolva cu pricepere si ofera-ti parerea ori de cate ori ti se cere, chiar daca priveste alte sarcini decat cele pe care ti le-ai asumat tu. In nici un caz nu spune “este problema ta, asa ca descurca-te singur/a!”

3. Iar m-a sunat maica-ta. Sun-o tu si vezi ce vrea

Planificarea nuntii este o perioada incarcata de emotii inclusiv pentru mamele voastre. Este firesc sa se simta preocupate si pline de intentii bune, chiar daca nu coincid cu ale voastre de cele mai multe ori. Daca ti-a trecut numarul de telefon pe functia de apelare rapida, nu fii nepoliticoasa/nepoliticos si sun-o inapoi. Pana la urma sunteti (aproape) rude. Poate are o idee stralucita sau poate a gasit o modalitate de a va ajuta mai mult. Daca ti se pare ca te suna mult prea des, fii sigur/a ca este doar o situatie temporara. Curand (dupa nunta), va reveni probabil la telefonul saptamanal.

Citește și:

4. Hai sa mai deschidem inca un card de credit, sa platim (adauga aici orice are legatura cu nunta)

Niciodata sa nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Stabiliti bugetul inca de la inceput, vedeti cine si cu cat va poate ajuta si faceti tot posibilul sa va incadrati in el. Opriti nebunia cheltuielilor exagerate! este adevarat ca, mental, sunteti in stare de orice pentru a va asigura ca aveti parte de o zi memorabila, minunata, insa este doar O ZI. Prima din restul zilelor voastre, pe care ar fi pacat sa le incepeti inglodati in datorii, si, in consecinta, demoralizati si preocupati de cum sa le achitati.

5. Ar trebui sa mai slabesti vreo 10 kg pana la nunta

Aceasta remarca nu ar trebui sa fie rostita in nicio imprejurare, daca nu sunteti genul de oameni extrem de glumeti, care nu pun la suflet nimic, niciodata. Altfel, este ofensatoare. Cu siguranta partenerul/partenera stie ca, in cadrul nuntii, toti ochii vor fi asupra voastra si ca veti fi in centrul atentiei, fotografiati si filmati din toate unghiurile, asa ca este posibil sa aiba intentia sa urmeze un regim care sa includa exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa. Tot ce puteti face este sa oferiti sustinere si incurajare si chiar sa urmati impreuna acest plan, pentru rezultate mai rapide si timp de calitate petrecut impreuna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.