Setari Cookie-uri

5 obiceiuri ale celor mai apreciati invitati la nunta

Care sunt calitatile invitatilor ideali la o nunta!

Daca tocmai ai fost invitat/a la o nunta, probabil ca stii deja ce presiune este pe umerii mirilor, din dorinta de a organiza totul ca la carte, avand in minte nu doar celebrarea iubirii dintre ei, ci mai ales confortul si distractia invitatilor. Din acest motiv, invitatul ideal la nunta are anumite calitati, care sunt mult apreciate de catre miri si care ii ajuta si pe acestia sa se simta in largul lor si sa se distreze cu adevarat la propria nunta. Iata cateva dintre ele:

1. Cei mai buni invitati la nunta au cele mai alese maniere. Nu au doar un comportament ireprosabil, dar nu fac nimic din ce ar putea jena mirii, ca de exemplu sa exagereze cu alcoolul si sa se manifeste artistic la microfon sau intr-un mod mult prea exagerat pe ringul de dans. In plus, acestia sunt extrem de sociabili, intra in vorba cu usurinta cu toata lumea si reusesc sa ii faca pe toti cu care interactioneaza sa se simta in largul lor.

Citește și:

invitati nunta

Foto interior si prima pagina: oliveromg, Shutterstock

2. Cei mai buni invitati la nunta suna mirii imediat ce au primit invitatiile la nunta, pentru a le multumi si a le confirma prezenta la cea mai importanta zi din viata acestora, aratandu-se nerabdatori si fericiti ca a fost inclusi intr-un asemenea moment special. In plus, nu uita sa isi prezinte aprecierea si in legatura cu aspectul invitatiilor, pe care le considera unele dintre cele mai frumoase pe care le-a primit vreodata.

3. Invitatii ideali stiu sa fie sufletul petrecerii, fara a cadea in derizoriu sau a eclipsa mirii. Ei reusesc sa ridice lumea de pe scaune, sa mentina atmosfera vesela pe ringul de dans, sa danseze plini de viata si sa zambeasca mult. Vivacitatea lor nu scapa nici cameramanului sau fotografului si, multumita lor, mirii vor avea pozele de nunta ideale, care sa surprinda exact atmosfera extraordinara de la petrecere. Prin urmare, invitatii ideali ofera mirilor niste amintiri nemaipomenite.

Citește și:

4. Cei mai buni invitati la nunta isi arata intotdeauna aprecierea fara de organizarea receptiei, insa nu o fac la modul general, ci iti specifica exact lucrurile care i-au incantat, fie ca este vorba despre un fel de mancare mai deosebit, formatia talentata, aspectul meselor, decoratiunile florale, calitatea vinului sau a momentelor deosebite pregatite pentru ei. In plus, complimenteaza cu generozitate mireasa, spunandu-i ca arata minunat, (fara sa uite nici de mire!). In plus, vor spune intotdeauna cat de bine s-au simtit si nu se vor da dusi pana spre dimineata, spre disperarea abia mascata a chelnerilor.

5. Chiar daca sunt inca sub influenta celor petrecute la petrecere, atat din punct de vedere bahic, cat si a epuizarii fizice cauzate de “ruperea” ringului de dans, invitatii ideali la nunta vor veni la ciorba de potroace de a doua zi, pentru ca stiu ca inseamna mult pentru tinerii casatoriti, chiar daca nu vor putea sta mai mult de jumatate de ora. Important este ca au reusit sa ajunga, si ce modalitate mai frumoasa de a incheia nunta exista, decat in prezenta unor oameni carora le pasa si care au apreciat cu adevarat eforturile mirilor de a organiza nunta ideala?!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.