Setari Cookie-uri

6 sfaturi utile in cautarea rochiei de mireasa perfecte

Cum sa iti gasesti rochia de mireasa ideala pentru tine!

Cautarea rochiei de mireasa incepe, mental, chiar din momentul in care ai raspuns afirmativ la mult asteptata intrebare, aproape imediat dupa ce ai vazut inelul stralucitor pe inelarul mainii tale stangi. Pentru multe viitoare mirese, cautarea rochiei de mireasa reprezinta apogeul pregatirilor pentru nunta; din acest motiv, este nevoie de planificare sistematica si, mai ales, de cateva sfaturi (alese) de la foste mirese, care au trait pe pielea lor aceleasi emotii si entuziasm. Iata o selectie a catorva dintre acestea, care sa iti faca procesul de cautare cat mai usor cu putinta:

rochie de mireasa Foto interior si prima pagina: kryzhov, Shutterstock

1. Nu invita sa te insoteasca mai mult de trei persoane, cel mult

In mod ideal, ar trebui sa mergi cu mama si cu cea mai buna prietena, impreuna sau chiar pe rand, in zile diferite. Daca te insotesc multe persoane, fiecare va avea cate o parere si la un moment dat vei fi bulversata si nu vei sti ce sa alegi. Indiferent cat de mult iti iubesti prietenele, soacra sau cumnatele, mai bine lasa-le acasa atunci cand iti cumperi rochia de mireasa.

Citește și:

2. Incearca stiluri diferite de rochii, chiar unele pe care consideri ca nu le-ai purta niciodata

Poti avea surprize placute, pentru ca de multe ori o rochie arata diferit pe umeras, dar se aseaza altfel pe corp. Si se intampla deseori sa te indragostesti de o rochie abia atunci cand o vezi pe tine. Nu pleca cu prejudecati, fii deschisa la propunerile consultantilor, pentru ca asta este meseria lor si au ochiul bine format. De multe ori ajungi sa alegi cu totul altceva decat ce ti-ai propus de acasa.

3. In cabina de proba faceti multe poze, din diferite unghiuri

Asa iti vei da seama cum se aseaza rochia si daca este, intr-adevar, cea potrivita. Un avantaj ar fi sa ai, in grupul care te insoteste, o prietena extrem de sincera, careia nu ii este teama sa iti raneasca sentimentele spunandu-ti adevarul.

4. Nu te grabi sa iei o decizie rapid, acorda-ti timp pentru a te gandi sau razgandi, daca este cazul

Rochia de mireasa ideala nu o cumperi cu jumatate de inima. Trebuie sa fii pe deplin convinsa ca este cea potrivita. Si cel mai adesea lacrimile din ochii tai o vor confirma.

Citește și:

5. Atunci cand probezi, nu uita niciodata de voal

Acesta intregeste tinuta si poate schimba uneori total felul in care arati. Nu manca niciodata leguminoase inainte de probe si alege cu grija lenjeria intima, pentru ca te imbraci/dezbraci in public (restrans, dar tot public este).

6. Nu uita sa vizitezi targurile de nunti care se organizeaza periodic

Ai ocazia sa cunosti designerul in persoana, sa vezi anumite modele exclusiviste sau care nu sunt listate online sau in toate magazinele si, mai ales, sa obtii reduceri semnificative de pret.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.