Setari Cookie-uri

Ce sa NU spui niciodata unei viitoare mirese

Iata ce ar trebui sa eviti sa spui unei viitoare mirese.

Logodna este o perioada minunata din viata oricarei femei, in care creste emotional, isi consolideaza cuplul si decide, impreuna cu viitorul mire, felul in care va arata viata in doi. Planificarea nuntii poate fi momentul pe care l-a visat o viata intreaga, insa pe langa nerabdare si emotie, aceasta poate aduce o doza buna de stres. O viitoare mireasa intotdeauna va cauta sa se bazeze pe familia apropiata si pe cei mai buni prieteni, pentru incurajare si suport emotional. Insa lipsa de tact a acestora poate provoca deseori scantei, atunci cand vorbeste gura fara ei in cele mai nepotrivite momente. Iata cateva fraze pe care ar fi bine sa NU le spui niciodata unei viitoare mirese:

viitoare mireasa
Foto: Andrii Kobryn, Shutterstock

OMG! Sunteti logoditi?! Abia v-ati cunoscut

Este posibil sa se fi cunoscut doar de o luna iar tu sa ai cele mai bune intentii in legatura cu prietena ta si sa ii doresti doar binele, insa in aceste momente ar trebui sa iti inghiti vorbele necumpanite si sa fii alaturi de ea cu tot sufletul. O nunta incepe intotdeauna cu doi oameni care se iubesc si isi doresc sa petreaca tot restul vietii impreuna, chiar daca tu stii (si ea stie!) ca aproximativ 50% dintre ele se finalizeaza printr-un divort.

Citește și:

Nunta voastra o sa ma coste enorm

Cu siguranta mireasa stie cat de mult costa o nunta si ce anume implica toate cheltuielile. Insa va intelege si daca iti va fi peste mana sa participi, chiar daca ea isi doreste sa ii fii alaturi in ziua cea mare. Indiferent ce ai decide, fie ca participi, fie ca nu, asigura-te ca nu te plangi niciodata in fata ei despre costurile nuntii, in caz contrar nu vei reusi decat sa o faci sa se simta vinovata.

Asta e rochia ta? Pare draguta

In acest caz se aplica regula “Daca nu ai nimic frumos de spus, mai bine taci”. Mireasa si-a ales rochia din considerente emotionale si fii sigur/a ca a facut cea mai buna alegere posibila. Nu este cazul sa o faci sa se indoiasca de gustul sau ori sa ii ranesti sentimentele. Daca nu iti vin in minte suficient de repede cuvinte sincer apreciative, comenteaza despre orice altceva ori intreaba despre voal sau accesorii.

Citește și:

Cat v-a costat asta?

Cu siguranta tu nu ai fi cheltuit atat pe flori, insa gandeste-te ca poate acestea au o semnificatie deosebita pentru viitoarea mireasa. In niciun caz nu comenta cu privire la costurile pe care le intuiesti mari sau in legatura cu alegerile care tie ti se par extravagante. Nu oferi solutii mai ieftine si nu te da pe tine sau nunta ta drept exemplu. Regula de aur a bunului simt spune ca nu poti comenta nimic cu privire la organizarea unei nunti, cata vreme nu platesti tu pentru asta.

Parca ziceai ca vrei sa tii o dieta inainte de nunta

Abtine-te si nu spune asta. Este adevarat ca majoritatea mireselor vor sa fie mai slabe in ziua nuntii; poate ca a incercat sa slabeasca cateva kilograme si nu i-a reusit. Nu o face sa se simta mai suparata decat este deja! Cel mai rau lucru pentru o mireasa stresata este sa auda comentarii cu privire la imaginea sa corporala.

Citește și:

Nu intra in panica, dar...

Mai ales in ziua nuntii, orice fraza care incepe in acest mod ar trebui interzisa. De regula semnifica un preaviz pentru o situatie stresanta, conflictuala sau chiar cauzatoare de lacrimi. Daca apar situatii neprevazute, cel mai bine este sa le semnalezi organizatorului de nunti. Lasa mireasa sa se bucure din plin de nunta visurilor sale.

Foto prima pagina: Yuliya Yafimik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.