Setari Cookie-uri

5 recomandari importante pentru viitorul mire

Cum poate mirele sa fie alaturi de viitoarea mireasa in organizarea nuntii!

Organizarea unei nunti de poveste cu siguranta nu este visul cel mai ardent al oricarui barbat. Cu toate acestea, rolul lor nu trebuie sa se limiteze doar in a accepta fara rezerve toate ideile impartasite de mireasa entuziasmata. De regula, pentru linistea viitoarei familii, mirele trebuie sa fie ceva mai implicat. Chiar daca mireasa pare ca nu are cu adevarat nevoie de ajutorul lui, ea trebuie sa simta ca are un sprijin si ca nu trece de una singura prin toate provocarile puse de planificarea unui moment atat de important cum este nunta. Prin urmare, daca esti un viitor mire, iata ce anume trebuie sa faci pentru a-ti aduce intr-un mod echitabil contributia:

mire
Foto: aprilante, Shutterstock

1. Fii la dispozitia ei

Daca este tipul de mireasa care prefera sa faca totul de una singura, nu te retrage, sperand sa interferezi cat mai putin cu procesul de planificare. Ofera-ti ajutorul ori de cate ori este necesar, mergeti impreuna la degustari de meniuri sau intalniri cu formatia/DJ-ul si alege sa faci parte din orice implica organizarea unei nunti. In acest mod te asiguri ca stii exact la ce sa te astepti in ziua cea mare, pentru care te vei simti mult mai entuziasmat daca te-ai implicat in mod activ in procesul de planificare.

Citește și:

2. Raspunde sincer

Fii atent atunci cand ti se cere parerea si nu ezita sa ti-o oferi, cat se poate de sincer, insa intr-un mod diplomat. Daca este ceva care nu ti se pare in regula, atunci nu spune ca totul este bine doar in speranta ca nu o sa iti superi mireasa. De regula, viitoarele mirese viseaza la nunta ideala de mult timp si stiu exact cum isi doresc sa fie, insa se poate intampla sa exagereze, pe alocuri, din dorinta de a-si vedea visele devenind realitate. Acum este momentul potrivit sa intervii si sa ii reamintesti ca lucrul cel mai important este faptul ca va veti casatori si ca va veti petrece intreaga viata impreuna. Acest lucru o va calma si o va reasigura de dragostea voastra.

3. Evita certurile

Mai ales in ziua nuntii, evita orice discutie in contradictoriu atat cu mireasa, cat si cu parintii (ai ei sau ai tai), rudele sau prietenii. Indiferent ce te calca pe nervi, abtine-te si lasa lamuririle pentru alta zi. Poate fi extrem de stanjenitor pentru invitati sa asiste la momente conflictuale, care pot schimba radical atmosfera unei nunti. Nu vrei ca lumea sa isi aduca aminte de nunta voastra din cu totul alte motive!

Citește și:

4. Ai grija de mireasa ta

Poate ca rochia ei ampla o impiedica sa mearga cu usurinta si trebuie sa fie atenta la fiecare pas. Fii un gentleman si ai grija sa nu calci peste trena sau rochie, trage-i scaunul atunci cand va asezati/va ridicati de la masa si potriveste-ti ritmul de mers sau de dans cu al ei. Intampinati-va impreuna invitatii si incercati sa nu stati separati prea mult timp in decursul noptii. Nunta este a voastra, a amandurora, nu o petrecere oarecare!

5. Informeaza corect

De obicei miresele preiau fraiele organizarii nuntilor, asa ca ai grija sa ii spui din timp ce anume isi doresc parintii tai, daca au cateva cerinte proprii. Nu ignora acest aspect, pentru ca acestia ar putea crede ca viitoarea nora nu vrea sa tina cont de dorintele lor. Daca este vorba de ceva ce nu va convine amandurora, ofera-te sa le explici tu parintilor tai ce anume va deranjeaza si de ce! Puneti-va la punct anumite strategii care sa va ajute sa faceti fata tuturor situatiilor potential neplacute cu mult tact, iar relatia cu parintii si socrii are nevoie de multa diplomatie.

Foto prima pagina: Andrei Zveaghintev, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.