Setari Cookie-uri

6 idei simple si de efect care te ajuta sa arati minunat in ziua nuntii

Trucuri eficiente care iti vor fi de mare ajutor in ziua nuntii!

Fara o planificare eficienta, esecul este mai mult decat probabil. Acest lucru se aplica mai ales cand vine vorba despre organizarea unei nunti. Sunt extrem de multe detalii care trebuie luate in considerare si, chiar daca ai solutii pentru fiecare dintre acestea, situatiile neprevazute pot oricand sa apara, inclusiv cand vine vorba despre felul in care arati in ziua nuntii. Iata cateva trucuri care te ajuta sa depasesti cu succes orice potential dezastru de beauty din Ziua cea mare:

ziua nuntii
Foto: Syda Productions, Shutterstock

1. Foloseste crema/lotiune hidratanta specifica tipului de ten

Tenul gras are nevoie de hidratare, insa alege formule oil free, cu acid hialuronic sau acid ferulic, care ajuta la hidratarea acestuia. Hidratarea este un must pentru tenul uscat, asa ca poti apela tot la acidul hialuronic sau acidul ferulic, fara insa a te preocupa de tipul de formula. Daca esti predispusa la aparitia cosurilor sau punctelor negre, alege o crema noncomedogenica, iar daca ai un ten sensibil, stai departe de cremele si lotiunile parfumate.

Citește și:

2. Invioreaza-ti ochii obositi

Emotiile de dinaintea nuntii si-au spus cuvantul iar tu ai petrecut o noapte intreaga cu ochii pe pereti si cu gandurile intr-o mie de directii? Inlatura orice urma de oboseala cu ajutorul ceaiului verde. Pe langa efectul energizant oferit de consumul acestuia, pliculetele de ceai, o data racite si aplicate la nivelul pleoapelor timp de 15-30 de minute, au darul de a reduce cearcanele si edemul, multumita efectului vasoconstrictor al cofeinei.

3. Repara orice gafa de makeup

Este posibil ca la proba de makeup lucrurile sa fi decurs cum nu se poate mai bine, insa in ziua nuntii sa ti se para ca totul este prea incarcat si deloc pe placul tau. Nu uita insa ca makeup artistul stie foarte bine ceea ce face, iar machiajul care tie ti se pare prea incarcat va arata extraordinar in filmare sau in fotografii. Daca totusi vrei sa mai atenuezi culorile intense sau liniile indraznete, aplica unul-doua pufuri de pudra translucida, pentru imblanzi si a da o nota mai naturala machiajului.

Citește și:

4. Buze mai pline

Daca vrei sa ai buze mai pline cu efect imediat, imbogateste-ti lip gloss-ul cu cateva picaturi de ulei esential de menta sau de scortisoara. Aceasta da o usoara senzatie de furnicaturi buzelor, iar menta, un aspect usor marit, mai senzual, si o respiratie improspatata.

5. Parfum care persista intreaga zi

Inainte de a aplica parfumul la incheieturi, foloseste putina vaselina pentru a crea o bariera intre acesta si piele. In acest mod, parfumul se va mentine mai mult timp la suprafata pielii, in loc sa se absoarba si sa fie descompus.

6. Zambet mai stralucitor

Desi cafeaua si vinul rosu te ajuta sa rezisti fizic si psihic in valtoarea ultimelor pregatiri dinaintea nuntii, acestea iti pot altera stralucirea zambetului, lucru deloc de neglijat, avand in vedere numeroasele fotografii si filmari ce vor urma. Pentru a remedia instant problema, amesteca bicarbonat de sodiu cu pasta de dinti, in cantitati egale si periaza dintii imediat dupa ce ai consumat bauturile incriminate. Pregateste-te apoi sa afisezi un zambet de zile mari!

Citește și:

Foto prima pagina: Pandorabox, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.