Setari Cookie-uri

4 lucruri de care sa tii cont atunci cand iti cauti lenjerie intima de mireasa

Cum sa-ti alegi lenjeria intima potrivita pentru ziua nuntii!

Credeai ca totul se termina odata ce ai gasit rochia ideala de mireasa? Provocarea nu se opreste aici. Daca pentru noaptea nuntii exista pe piata numeroase accesorii provocatoare si sexy, cand vine vorba de alegerea lenjeriei intime pentru mirese in ziua nuntii, toate optiunile ar trebui sa se rezume la un singur cuvant: comoditate. Iata cum poti alege lenjeria intima potrivita, care sa se imbine perfect cu rochia de mireasa aleasa.

lenjerie intima de mireasa
Foto: Galina Tcivina, Shutterstock

Tot ce trebuie sa stii pentru a-ti alege lenjeria intima de mireasa

1. Consulta stilistul

Inca de la bun inceput, cand ai probat pentru prima data rochia de mireasa care s-a dovedit a fi cea aleasa, uita-te cu atentie la reflectia ta din oglinda: iti place ceea ce vezi? Cum te simti? ai nevoie de un sutien? Poti purta lenjerie intima, sau aceasta se va observa prin pransparenta materialului? A trebuit sa folosesti un corset modelator inainte sa imbraci rochia, sau are rochia corset? Ce anume te face sa te simti si sa arati cel mai bine? La toate aceste intrebari trebuie sa incerci sa raspunzi atunci, pe loc, cat timp probezi rochia. In plus, ai nevoie de sfaturile stilistului, cu privire la ceea ce recomanda, avand in vedere stilul rochiei si conformatia ta corporala. Daca ai la indemana aceste informatii inca de la inceput, vei sti ce anume sa cauti.

Citește și:

2. Confortul – o prioritate

Lenjeria intima pentru ziua nuntii este un element important, care trebuie sa ofere incredere si confort oricarei mirese in ziua cea mai importanta a vietii ei. Atunci cand te simti cu adevarat confortabil, starea ta de spirit o va ilustra din plin. Trebuie sa te gandesti ca o nunta obisnuita inseamna peste 12 ore de mers, dansat, ridicat, asezat si, prin urmare, ai nevoie de desuuri care sa ti se potriveasca perfect, in nici un caz ceva care te zgarie, inteapa, strange sau nu sta la locul sau. Din fericire, acum ai de unde alege piese deosebite, din materiale speciale, ca matase, dantela sau voal delicat, simple ori impodobite cu aplicatii speciale si care se muleaza perfect pe corp, in asa fel incat sa nu simti ca faci rabat de la stil pentru comoditate. La fel cum ai simtit ca ai gasit rochia de mireasa ideala, vei sti ca ai ales lenjeria intima perfecta doar atunci cand o probezi. De aceea, nu este un lucru care trebuie lasat pe ultima suta de metri.

Citește și:

3. Probeaza impreuna cu rochia

Fie ca ai ales sutien si chilot, body/body modelator, trebuie sa le aduci si sa le incerci impreuna cu rochia de mireasa, la una dintre probe. Astfel, daca este cazul de modificari, acestea vor fi marcate corespunzator, intrucat desuurile pot adauga o grosime specifica rochiei de mireasa si trebuie luate in consideratie inainte de orice modificare a acesteia. Daca ai luat in calcul specificatiile stilistului si ai ales ce ti-a recomandat, acum este momentul potrivit sa incerci si altceva, daca iti doresti, si sa returnezi ceea ce nu corespunde. Tinuta din ziua nuntii ar trebui sa ti se potriveasca perfect, ca o manusa, si sa te simti 100% in largul tau, fara exceptie!

4. Stai cu ochii pe cantar

Orice castig sau pierdere ponderala in preajma nuntii afecteaza felul in care ti se potrivesc atat desuurile, cat si rochia. De la un sutien prea larg, pana la un corset prea stramt, toate acestea pot fi extrem de incomode si au repercusiuni asupra felului in care se aseaza rochia. Ai grija si informeaza-ti stilistul din timp despre orice modificare fizica survenita de la ultima proba, si nu uita: daca totul ti se potriveste perfect, te vei simti perfect! Ziua nuntii va fi o zi in care voi doi sunteti vedetele principale si ultimul lucru din lume care ar trebui sa te preocupe este ca nu te simti bine in ceea ce porti. Alege informat si bucura-te de ziua cea mai frumoasa a vietii tale!

Foto prima pagina: Maksim Shmeljov, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.