Setari Cookie-uri

5 chestiuni esentiale in planificarea unei nunti

Tot ce trebuie sa stii pentru planificarea unei nunti asa cum iti doresti!

Felicitari! O data cu serbarea logodnei, intrati entuziasmati intr-o noua etapa a vietii voastre in doi, in care incepi sa planifici pana in cele mai mici detalii Ziua cea Mare. De la rochia de vis, pana la aranjamentele florale fabuloase, iata cateva lucruri esentiale de care trebuie sa tii cont in planificarea nuntii.

planificarea nuntii

1. Apeleaza la un organizator de nunti

Un organizator profesionist va face ca un eveniment atat de important ca o nunta sa decurga intr-un mod extrem de planificat si cursiv, de parca ar avea la indemana praf de zane. Pentru ca nu conteaza cat de bine ai pus tu la punct lucrurile, mereu se va gasi ceva care sa se incapataneze sa respecte planul, iar tie, in valtoarea evenimentelor si a emotiilor, iti va fi extrem de dificil sa gestionezi personal toate situatiile neplacute care apar. Un profesionist, in schimb, va avea grija de orice detaliu care ar putea sa va umbreasca fericirea, in asa fel incat atat voi, cat si invitatii sa nu realizati ca a avut loc o situatie neprevazuta. In afara de asta, gandeste-te foarte bine la proiectele hand-made. Examineaza-ti abilitatile cu un ochi extrem de obiectiv. Daca nu ai un talent innascut pentru asa ceva, cu siguranta nunta nu reprezinta momentul potrivit sa inveti, si va fi extrem de cotisitor sa inlocuiesti decoratiunile in ultimul moment. Lasa acest aspect pe mana specialistilor (indiferent ce te face Pinterest sa crezi), care vor tine cont de sugestiile tale, in asa fel incat sa poti spune ca ai adaugat o nora personala nuntii tale.

Citește și:

2. Rochia de mireasa ideala – cautarea nu incepe la salonul de nunti

Incepe cautarea rochiei de mireasa din timp, proband mai multe tipuri de rochie de ocazie. Acest lucru iti va permite sa evidentiezi ce aspecte ale corpului vrei sa le pui in valoare si ce anume ai vrea sa maschezi. In afara de asta, ai ocazia sa experimentezi cu diferite tipuri de materiale, si sa iti dai seama ce anume iti este pe plac. Este bine sa probezi pantofii de nunta si sa ii porti (in casa) pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, pentru a avea ocazia sa te obisnuiesti cu ei si pentru a evita aparitia zonelor de iritatie si a veziculelor dureroase.

3. Dieta dinaintea nuntii

Fiecare mireasa vrea sa arate fabulos, insa este bine ca in orice dieta ai adopta, sa iti mentii o doza de realism. Daca te infometezi sau iti petreci fiecare moment liber la sala, vei ajunge ca in preajma nuntii sa fii obosita, flamanda si lipsita de orice chef de petrecere. Aminteste-ti ca logodnicul tau te iubeste exact asa cum esti acum, prin urmare nu iti propune o scadere ponderala exagerata. Astfel, indiferent de rezultat, vei fi multumita cu tine insati.

Citește și:

4. Rutina de bauty

Coafura si makeupul perfect au darul de a te face sa te simti speciala in ziua cea mare, prin urmare planifica-ti cate o sedinta de proba cu cateva saptamani inainte de nunta propriu-zisa. Adu, pentru inspiratie, pagini din revistele care te inspira sau imagini preluate de pe diverse website-uri pentru a le oferi specialistilor cateva idei despre ce ti-ai dori. O imagine face cat 1000 de cuvinte, si va fi mult mai usor sa le arati exact ce stiluri iti plac, decat sa le descrii verbal.

5. Pregateste-te pentru orice eventualitate

Tine cont de prognoza meteo din zilele premergatoare nuntii. Este bine sa ai la indemana cateva umbrele, in caz ca aveti ceremonia sau receptia in aer liber. Nu uita de o pereche de incaltari de schimb si pentru cazuri care necesita retusuri imediate (o pata de vin rosu, un tiv murdar, un fir dus etc.) pune la punct din timp un kit pentru situatii de urgenta, care sa includa de la cateva analgezice, pana la servetele umede si o minitrusa de croitorie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.