Setari Cookie-uri

5 destinatii de vis pentru luna de miere

Cand vine vorba de luna de miere, trebuie sa te implici si sa pui la fel de mult suflet cum ai facut-o cand te-ai pregatit de ziua cea mare. Esti fericita si adorata, esti libera si fara griji, asa ca nimeni nu te mai poate opri sa te relaxezi cum se cuvine in bratele iubitului tau sot.

Daca visezi, ca si in cazul petrecerii de nunta, luna de miere sa fie o experienta de neuitat, stabileste cu sotul tau sa investiti banutii stransi in destinatia care sa va ajute sa va simti ca doua celebritati, departe insa de ochii curiosilor si de agitatia urbana.

Spania (Tenerife)

Daca vrei ca dragostea voastra sa fie deranjata doar de sunetele cristaline ale valurilor, iar soarele sa fie complicele vostru, indreapta-ti atentia catre fascinanta Spanie.

Alege Tenerife, cea mai mare insula din arhipeleagul Canare, pentru ca aici se poate face plaja tot timpul anului. Insula fascineaza cu plajele spectaculoase, vulcani activi, munti impunatori, dar si paduri de o frumusete vibranta.

Tenerife Spania

Sursa Foto: pixabay.com

Franta (Nisa)

Nu ai cum sa nu iti doresti sa ajungi macar o data in viata in Franta! Eleganta si misterioasa, aceasta tara este dedicata iubirii, fiind ca o a doua casa pentru indragostiti.

Citește și:

Daca vrei sa iti petreci luna de miere aici, opteaza pentru oraselul Nisa. Iti pune la dispozitie marea turcoaz, plajele cu nisip fin, dar si o multime de muzee, galerii de arta, piata cu flori, portul si un centru vechi hipnotizant. Ah, si nu uita de emblema orasului: celebra Promenda.

Grecia (Santorini)

Plimba-ti picioarele pe nisipul fin al Greciei si lasa razele soarelui sa iti mangaie trupul in timp ce radiezi fericita langa sotul tau.

Petrece-ti luna de miere in insula Santorini, care combina excelent apa cristalina cu plaje impresionante, peisaje de vis cu orase antice, restaurante extraordinare cu oameni plini de viata, dar si un vulcan ascuns in mare, inca activ.

Turcia (Marmaris)

Turcia are acel ceva care te atrage ca un magnet ori de cate ori cauti o destinatie pentru urmatoarea vacanta si ascunde locuri perfecte pentru a-ti petrece luna de miere.

Citește și:

Aflata la locul de intalnire dintre Marea Egee si Marea Mediterana, statiunea Marmaris iti sta la dispozitie pentru o escapada romantica printre munti si brazi. Opreste timpul in loc si imbratiseaza armonia, naturaletea si linistea pe care vrea sa ti le ofere mica statiune.

Statiunea Marmaris Turcia

Sursa Foto: pixabay.com

Franta (Disneyland)

Franta este tara care ia parte la cele mai frumoase si sincere povesti de iubire. Barbatii stiu cat sunt de innebunite femeile dupa Paris, de aceea tot mai multi aleg sa le ofere inelul de logodna in aceasta capitala a dragostei.

Insa pentru luna de miere alege altceva! Invita-ti sotul intr-o lume de basm, acolo unde, fara doar si poate, veti reusi sa uitati complet de ce se petrece dincolo de portile universului Disneyland.

Sursa Foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.