Setari Cookie-uri

Scrisoare catre viitoarea mea sotie: Imi doresc sa te fac fericita in fiecare zi

Indiferent ca citesti scrisoarea mea inainte sa ne intalnim sau dai peste ea dupa aceea, trebuie neaparat sa stii cateva lucruri.

Foto interior si prima pagina: Kitti Tantibankul, Shutterstock

Oamenii din jurul meu sunt o sursa permanent de educatie si inspiratie pentru cum as vrea sa mearga relatia noastra. Astazi, aici, jur sa fac tot ce imi sta in puteri sa imi indeplinesc juramintele:

Promit sa fac tot ce imi sta in puteri pentru a te face sa stralucesti in fiecare zi, asa ca iti voi face multe surprize. Zambetul tau va fi prioritatea mea. Mi se taie un pic genunchii atunci cand vad pe oricine zambind, asa ca imagineaza-ti tot ce voi face pentru tine ca sa fiu motivul pentru care sa zambesti in fiecare zi.

Promit sa te privesc in fiecare zi asa cum te-am privit in secunda in care am realizat ca te iubesc.

Promit sa te tin de mana si la 80 de ani cu acelasi drag cu care te-am prins pentru prima data de mana. Iti promit ca n-am sa las niciodata sa dispara anticipatia de a iesi la intalnire cu tine. Te voi surprinde cu un loc nou, cu un motiv sau cu o activitate.

Citește și:

Promit sa impartasesc mereu cu tine povesti noi si sa le repovestim candva, daca insisti. Prietenia noastra va creste si se va maturiza in timp.

Iti promit sa te sarut toata viata cu aceeasi pasiune cu care te-am sarutat prima data, Atunci cand ne sarutam, imi doresc sa se opreasca timpul in loc si sa nu mai ramanem decat noi doi, invaluiti in sentimentele noastre.

Promit sa fac tot ce imi sta in putre ca sa raman atractiv fizic pentru tine si sa fiu cat mai sanatos ca a ma pot tine dupa copiii si dupa nepotii nostri; cineva trebuie sa ii invete kickbox. Pot sa te invat si pe tine. Vreau sa stii sa lupti si sa te poti apara singura. Dar te rog, nu te bate cu mine.

Promit sa contribui la sanatatea ta fizica si psihica. O sa gatesc si o sa fac ordine. Sa te astepti la cel mai bun mic dejun: omleta traditionala armeniana cu ardei si rosii, apoi salata de fructe cu…ma rog, nu pot sa iti spun chiar asa toate secretele.

Citește și:

Viitorul tau sot.

Citeste scrisoarea integrala pe RevistaNunta.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.