Setari Cookie-uri

Greseli care fac din coafura miresei un esec

Ziua nuntii este una cu totul speciala, unica prin frumusetea si emotiile ei, iar in centrul atentiei tuturor se afla, ca intotdeauna, mireasa. Fiecare detaliu al imaginii acesteia nu trebuie neglijat, mai ales rochia, machiajul si coafura.

Ziua nuntii este una cu totul speciala, unica prin frumusetea si emotiile ei, iar in centrul atentiei tuturor se afla, ca intotdeauna, mireasa. Fiecare detaliu al imaginii acesteia nu trebuie neglijat, mai ales rochia, machiajul si coafura.

Din pacate in privinta look-ului avem tendinta de a face diferite interventii in ideea de “mai bine” si tocmai prin aceste mici modificari stricam efectul unei coafuri reusite.

Cele mai frecvente greseli ale mireselor

In privinta coafurii cele mai intalnite greseli ce duc la esec ar putea fi urmatoarele:

Sa alegi o coafura doar pentru ca e la moda

Te uiti prin reviste si esti fascinata de diverse coafuri si mai ales de frumusetea pe care o creeaza “purtatoarelor”. Asa ajungi sa gasesti o coafura care sa iti placa atat de mult incat sa ti-o doresti pentru ziua nuntii. Dar nu tot ce este la moda ni se potriveste, in felul acesta risti sa alegi o coafura care sa nu se armonizeze cu trasaturile chipului tau ori cu rochia sau stilul nuntii. Indicat ar fi sa rogi un stilist sa iti arate mai multe variante de coafuri care ti s-ar potrivi, iar tu sa o alegi pe cea care iti place.

Citește și:

Sa iti modifici singura coafura

Fie ca aceste modificari constau in rearanjarea suvitelor sau adaugarea unur cleme sau accesorii de par, totusi astfel de intervenii nu reprezinta o solutie buna. O coafura trebuie sa fie perfecta atunci cand pleci din coafor, caci suvitele sunt prinse intr-un fel, fixate, iar accesoriile sunt puse de asa natura incat sa se potriveasca coafurii si totodata sa aiba stabilitate. Doar daca esti coafeza poti face astfel de modificari, mai ales in ziua nuntii.

Sa alegi un stil pe care il doreste altcineva

Nu te lasa influentata intr-un moment unic din viata ta. Mai tarziu cand te vei uita peste poze ori prin inregistrarile video te vei simti nemultumita si toata viata vei purta in suflet nemultumirea unei astfel de alegeri.

Sa exagerezi cu accesoriile

Este adevarat ca accesoriile de par pot crea un efect superb coafurii tale, insa daca sunt prea multe si prea stralucitoare vor anula efectul coafurii si de asemenea eleganta de care trebuie sa dai dovada intr-o astfel de searaa ca cea a nuntii.

Citește și:

Sa alegi un stil care nu se potriveste parului tau

Desi “te-ai indragostit” de o coafura care de asemenea ti se potrivesti din punct de vedere al trasaturilor fetei, totusi nu in ultimul rand trebuie sa tii cont si de textura parului tau. Spre exemplu buclele nu rezista daca ai parul foarte moale. Intreaba stilistul daca poate obtine acea coafura si totodata ar rezista facand legatura cu tipul de par pe care il ai.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.